Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Viking MPG-5, Max Power Grip Set Λαβές οργάνων γυμναστικής

  • Η Viking έφτιαξε το MPG-5 Max Power Grip Set, ένα σύνολο από 5 διαφορετικές λαβές, για αυτό ακριβώς το λόγο!
  • Κάθε μία έχει διαφορετικό άνοιγμα και θέση λαβής, ειδικά μελετημένη για να εστιάσει σε διαφορετική μυϊκή ομάδα.
  • Με αυτόν τον τρόπο η πλάτη γυμνάζεται αρμονικά και ολοκληρωτικά, με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των μυών της χωρίς περιορισμούς.
160,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Viking έφτιαξε το MPG-5 Max Power Grip Set, ένα σύνολο από 5 διαφορετικές λαβές, για αυτό ακριβώς το λόγο! 


Κάθε μία έχει διαφορετικό άνοιγμα και θέση λαβής, ειδικά μελετημένη για να εστιάσει σε διαφορετική μυϊκή ομάδα. Με αυτόν τον τρόπο η πλάτη γυμνάζεται αρμονικά και ολοκληρωτικά, με ισόρροπη ανάπτυξη όλων των μυών της χωρίς περιορισμούς.


Η εξαιρετική εργονομία των λαβών εξασφαλίζει πολύ άνετες θέσεις άσκησης με πλήρη εκμετάλλευση όλου του εύρους κίνησης. Επιπλέον τα χέρια και οι καρποί δεν εξαντλούνται καθώς η πίεση απομονώνεται στην πλάτη. 

 Το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική ανάπτυξη της πλάτης με ταυτόχρονη αποφυγή τραυματισμών των αρθρώσεων χάρις στην ορθή εκτέλεση των ασκήσεων.

Η μεγάλη ποικιλία των λαβών ( ανοικτή, μεσαία, κλειστή, πρηνής, ύπτια , ουδέτερη και διαγώνια ) εξασφαλίζει ότι με το Max Power Grip Set Θα βρίσκετε πάντα την κατάλληλη αφετηρία άσκησης για να εκτελείτε σωστά και αποτελεσματικά το προπονητικό σας πρόγραμμα, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό.

Το Viking Max Power Grip Set είναι φτιαγμένο για να αντέξει στο χρόνο και την σκληρή χρήση! 

Ο σκελετός των λαβών κατασκευάζεται από ομοιογενή χάλυβα και επικαλύπτεται με πυκνή αντι-ολισθητική επένδυση για σταθερή λαβή και απόλυτο έλεγχο της κίνησης.

Βάρος λαβών / συσκευασίας : 11 / 12 κιλά

Διαστάσεις συσκευασίας : 85 x 29 x 20 εκατοστά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ