Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

USN Iso Gro Whey (2000gr) + USN Micronized Glutamine (500gr)

Πακέτο Γράμμωσης & Αποκατάστασης

1) USN Iso Gro Whey (2000gr)

 • Πρωτοποριακό Προϊόν
 • Πρωτεΐνη και Κρεατίνη
 • Ψευδάργυρος, Μαγνήσιο και Μονοϋδρική Κρεατίνη
 • Ανάπτυξη και Διατήρηση της Μυϊκής Μάζας
 • 28g Πρωτεΐνης
 • 3g Κρεατίνης
 • Ασβέστιο

2) USN Micronized Glutamine (500gr)

 • 100% Καθαρή L-Γλουταμίνη
 • Απαραίτητο Αμινοξύ Βασικό για την Αποκατάσταση
 • Υποστηρίζει το Ανοσοποιητικό Σύστημα
 • Εξαιρετική Ποιότητα
 • Μυϊκή Αποκατάσταση
 • Αντικαταβολικές Ιδιότητες

Επιλέξτε παραλλαγή:

125,00 € 135,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1) USN Iso Gro Whey (2000gr)

Τι είναι το USN ISO-GRO WHEY?

Το ISO-GRO WHEY είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν, που γεννήθηκε από εκτεταμένη έρευνα σε πρωτεΐνη και κρεατίνη.

Περιέχει όλα τα τυπικά αμινοξέα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και προστιθέμενα αμινοξέα, αλλά έχει επίσης ένα σύμπλεγμα πολλαπλών επιπέδων, που περιλαμβάνει θρεπτικές ουσίες όπως ο ψευδάργυρος, το μαγνήσιο και μονοϋδρική κρεατίνη.

Ποιά είναι τα οφέλη?

Αυτή η πανίσχυρη φόρμουλα προσφέρει το πιο ολοκληρωμένο σύμπλεγμα πρωτεϊνης πριν και μετά την προπόνηση.

 • Κατ 'αρχάς, ας μιλήσουμε για την πρωτεΐνη. Συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας, είναι απαραίτητη για να υποστηρίξει τη σκληρή δουλειά σας με ένα υγιεινό εφοδιασμό της σε πρωτεΐνες. Κάθε shake 35g, σας παρέχει 28g πρωτεΐνης, η οποία είναι ιδανική όταν το σώμα σας χρειάζεται περισσότερο.
 • Τώρα μπορούμε να στρέψουμε την προσοχή μας στην απόδοση. Η κρεατίνη αυξάνει τη φυσική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις των βραχυπρόθεσμων, υψηλής έντασης άσκηση - 3g κρεατίνης υποστηρίζει την προπόνησή σας και ωθεί τους στόχους σας.
 • Θέλαμε επίσης να υποστηρίξουμε το μεταβολισμό σας και τη λειτουργία των μυών σας και αυτός είναι ο λόγος που συμπεριλάβαμε το ασβέστιο, το οποίο υποστηρίζει, επίσης, το μεταβολισμό και τη μυϊκή σας λειτουργία των πεπτικών ενζύμων.
 • Ο ψευδάργυρος, ένα αρκετά εντυπωσιακό συστατικό, παίζει ένα ρόλο στο μεταβολισμό των φυσιολογικών υδατανθράκων, τη γονιμότητα και την αναπαραγωγή, το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και τη σύνθεση πρωτεϊνών. Υποστηρίζει περαιτέρω τη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα και την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι αυτό το προϊόν κατάλληλο για μένα?

Γίνετε μεγαλύτεροι, αποκτήστε περισσότερα! Ένα κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής της αγοράς, το οποίο όχι μόνο σας παρέχει μια εντυπωσιακή ποσότητα πρωτεϊνης ανά μερίδα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να προπονηθείτε και να αυξήσετε το μέγεθός σας με μια απίστευτη φόρμουλα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

2) USN Micronized Glutamine (500gr)

- Απαραίτητο αμινοξύ βασικό για την αποκατάσταση
- Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
- Εξαιρετική ποιότητα

Η L-Γλουταμίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να προωθήσει την μυϊκή αποκατάσταση, ιδιαίτερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προπονήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκηση σας μπορεί να ενταθεί σε συντομότερα χρονικά διαστήματα εξασφαλίζοντας σας καλύτερα οφέλη και αποτελεσματικότητα.


Η συχνή άσκηση όμως μπορεί να αποδυναμώσει την άμυνα του οργανισμού σας και αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το σώμα σας έχει μεγαλύτερη ανάγκη για L-Γλουταμίνη. Τα συνήθη συμπτώματα της υπερβολικής προπόνησης μπορεί να εμφανιστούν ως μια πτώση στην απόδοση σας. Με την L-Γλουταμίνη, μπορείτε να τα αποφύγετε γιατί έχει επίσης την ιδιότητα να ενδυναμώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
Επιπλέον, έχει αντικαταβολικές ιδιότητες αναστέλλοντας τη διάσπαση του μυϊκού ιστού από τον οργανισμό για την χρήση του ως ενέργεια και επίσης ενισχύει την απορρόφηση των υγρών και των θρεπτικών συστατικών από τα μυϊκά κύτταρα.

Η Micronized Glutamine είναι ένα προϊόν που σας προσφέρει 100% καθαρή L-Γλουταμίνη υψηλής ποιότητας και απορρόφησης για να εξασφαλίζετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους προπονητικούς σας στόχους.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1) USN Iso Gro Whey (2000gr)

Συμπύκνωμα (concetrate) πρωτεΐνης ορού γάλακτος (γάλα), Απομονωμένη (isolate) πρωτεΐνη ορού γάλακτος, Υδρολυμένο πεπτίδιο βοδινού, Μονοϋδρική κρεατίνη, Κακάο σε σκόνη, L-γλουταμίνη, Ταυρίνη, Άρωμα, Πυκνωτικά (κόμμι Γκουάρ, κόμμι Ξανθάνης) , Χλωριούχο νάτριο, Γλυκαντικά , Διγλυκονικό μαγνήσιο, μαλτοδεξτρίνη, γλυκινικός ψευδάργυρος.

2) USN Micronized Glutamine (500gr)

Αλλεργιογόνα: Παράγεται σε εγκαταστάσεις όπου γίνεται επεξεργασία σόγιας, αγελαδινό γάλα και αυγά. Μπορεί επίσης να περιέχει ίχνη ξηρών καρπών, άλλων εδώδιμων καρπών ή οστρακοεϊδών.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1) USN Iso Gro Whey (2000gr)

Ανά μερίδα: 35g Ενέργεια: 576kj 136kcal Πρωτεΐνη: 28g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 1.5g / 1.0g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 1.9g / 1.0g Ίνες: 1.0g Αλάτι: 0.4g Ασβέστιο: 175mg Φώσφορος: 75mg Σίδηρος: 0.9mg Μαγνήσιο: 29mg Ψευδάργυρος: 1.2mg L-Λευκίνη: 2.016g L-Βαλίνη: 1.175g L-Ισολευκίνη: 1.128g Ταυρίνη: 1.0g Κρεατίνη: 3.0g Κάλιο: 162mg Γλουταμίνη: 1.75g L-Γλουταμικό οξύ: 5.432g L-Ασπαρτικό Οξύ: 2.080g L-Λυσίνη: 1.798g L-Προλίνη: 1.532g L-Θρονίνη: 1.263g L-Αλανίνη: 1.147g L-Σερίνη: 1.036g L-Φαινυλαλανίνη: 0.706g L-Τυροσίνη: 0.641g L-Αργινίνη: 0.735g L-Μεθειονίνη: 0.418g L-Iστιδίνη: 0.383g L-Κυστεϊνη: 0.388g L-Τρυπτοφάνη: 0.261g L-Γλυκίνη: 1.029g.

2) USN Micronized Glutamine (500gr)

Ανά μερίδα: 2.5g L-Γλουταμίνη: 2.5 g


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1) USN Iso Gro Whey (2000gr)

Ανακατέψτε 2 scoops (35g) σε 200-250ml ή 4 scoops σε 400-500ml κρύο νερό. Ανακινήστε στο shaker για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Σημειώστε ότι μερικά από τα πρόσθετα συστατικά μπορεί να αφήσουν μια ελαφριά υφή, και οτι οι απαιτήσεις σας σε πρωτεΐνη διαφέρουν ανάλογα με τoυς σωματικούς στόχους σας, ώστε να προσαρμοστεί η πρόσληψη πρωτεΐνης σας αναλόγως.

Ως μέρος ενός προγράμματος μαζικής διάπλασης: Καταναλώστε μια μερίδα 30-45 λεπτά πριν από την προπόνηση και μια δεύτερη διπλή μερίδα αμέσως μετά. Τις ημέρες που δεν έχετε προπόνηση, πάρτε μια διπλή μερίδα με άδειο στομάχι 30 λεπτά πριν το πρωινό και μια δεύτερη μερίδα ανάμεσα σε μεσημεριανό γεύμα και δείπνο.

Για αθλήματα αντοχής: Πάρτε μία μερίδα αμέσως μετά την προπόνηση, και τις ημέρες που δεν έχετε προπόνηση, καταναλώστε μια μερίδα το πρωί με άδειο στομάχι, τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το πρωινό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μην ξεχνάτε να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα νερό κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας.

2) USN Micronized Glutamine (500gr)

Πάρε μια μερίδα (1 κουταλάκι 2,5g) 2 με 5 φορές την ημέρα μαζί με νερό.
Μια μερίδα πριν και μια μετά την προπόνηση.
Για καλύτερα αποτελέσματα, πάρε τουλάχιστον μια μερίδα πριν τον ύπνο. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ