Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Swanson Iron Ferrous Fumarate (60caps)

Swanson Iron Ferrous Fumarate (60caps)

  • Σίδηρος υψηλής συγκέντρωσης για υποστήριξη της ενέργειας
  • Με σημαντικό ρόλο στην παροχή οξυγόνου σε όλο το σώμα
  • Βασικό συστατικό στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και στην παραγωγή ενέργειας

Το φουμαρικό σίδηρο (ferrous fumarate) είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινό συμπλήρωμα σιδήρου, το οποίο είναι εύκολο να απορροφηθεί από το σώμα. Ο σίδηρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μεταλλικά στοιχεία στη διατροφή του ανθρώπου.

Ως βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης, ο σίδηρος παίζει ζωτικό ρόλο βοηθώντας τα ερυθρά αιμοσφαίρια να μεταφέρουν οξυγόνο σε κάθε κύτταρο του σώματος. Είναι επίσης ένα βασικό συστατικό των ενζύμων που εμπλέκονται στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και στην παραγωγή ενέργειας.

Οι κάψουλες της Swanson μπορούν να βοηθήσουν;όσους δυσκολεύονται να πάρουν αρκετό σίδηρο στην καθημερινή διατροφή τους. Διαθέτουν σιδηρούχο φουμαρικό σίδηρο, μια ήπια και οικονομική μορφή σιδήρου με εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

6,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ