Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Pegasus Ορθοστάτες Ρυθμιζόμενοι JX‑855

Ανθεκτικοί και αξιόπιστοι, οι Ορθοστάτες Pegasus® JX-855 προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά κατά την εκτέλεση ενός τεράστιου αριθμού ασκήσεων με βάρη.

185,00 € 230,00 €

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Ορθοστάτες Pegasus® JX-855

Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Κατά την εκτέλεση μίας άρσης, αν η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα.

Φανταστείτε λοιπόν αυτούς τους Ορθοστάτες Pegasus® σαν έναν αξιόπιστο βοηθό κατά την άσκησή σας!

Ρύθμιση κατά ύψος

Πολλαπλές επιλογές

Μπορείτε πολύ εύκολα να ρυθμίσετε κατά ύψος όχι μόνο τη θέση των ορθοστατών σε 5 θέσεις, αλλά και τα στοπ ασφαλείας για την μπάρα σας σε 3 θέσεις, έτσι ώστε να φέρετε την προπόνηση στα μέτρα σας.

Ρύθμιση πλάτους

4 θέσεις

Ρυθμίστε το εύρος των ορθοστατών σε 4 διαφορετικές θέσεις ανάλογα με το σωματότυπο σας και την μπάρα που χρησιμοποιείτε.

Το εσωτερικό εύρος της μπάρας που είναι συμβατή με τους ορθοστάτες κυμαίνεται μεταξύ 73.5 cm και 120.5 cm.

Προαιρετικές επιλογές

Συνδυάστε με έναν Πάγκο

Συνδυάστε τους ορθοστάτες σας με έναν από τους πάγκους μας και αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ασκήσεις με ελεύθερα βάρη ή χωρίς βάρη.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ