Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Olimp Gold-Vit D3 + K2 4000IU (30caps)

Βιταμίνη D3 + K2

Olimp Gold-Vit D3 + K2 (30caps)

Η Gold-Vit D3 + K2 είναι συμπλήρωμα διατροφής υγρής κάψουλας της μορφής "Flow Caps", που περιέχουν υψηλή δόση βιταμίνης D (D3) σε δόση 4000 IU. Η πρωτοποριακή τεχνολογία των "Flow Caps Liquid" εγγυάται την γρήγορη απορρόφηση της D3+K2 από το σώμα! Το Olimp Gold-Vit D3+K2 περιέχει επίσης φυσική βιταμίνη Κ, υψηλής απορροφήσιμης και δραστικής μορφής.

Η βιταμίνη D συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και στην κανονική απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου. Ταυτόχρονα, η βιταμίνη Κ συμβάλλει στην φυσιολογική πήξη του αίματος και η βιταμίνη D βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών.

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα/cap

  • Βιταμίνη D: 100μg (D3)
  • Βιταμίνη Κ: 50μg (K2)

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ηλιέλαιο, μενακινόνη-7 (από ζυμωμένη σόγια) - βιταμίνη Κ, χοληκαλσιφερόλη - βιταμίνη D, αντιοξειδωτικό - εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλη; κάψουλα - ζελατίνη.

Το προϊόν προορίζεται για ενήλικες που θέλουν να συμπληρώνουν τη διατροφή με βιταμίνη D και βιταμίνη Κ.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. 

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

21,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ