Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Gymost Ποδήλατο Turbo B11

Gymost Ποδήλατο Turbo B11

Το επαγγελματικό Ποδήλατο Gymost Turbo B11 διαθέτει στιβαρή κατασκευή με δίσκο 15 κιλών, ώστε να εγγυάται μέγιστο βάρος χρήστη 160 κιλών. Προσφέρει επιπλέον πλήθος απαιτητικών προγραμμάτων προπόνησης, 20 επίπεδα αντίστασης και εύκολη ρύθμιση της σέλας.


Gymost

Η εταιρεία

Ο Kevin, ένας νεαρός σχεδιαστής από το Denver των Ηνωμένων πολιτειών, σχεδίασε τον πρώτο του επαγγελματικό διάδρομο μέσα από το πάθος του για τη γυμναστική και το σχέδιο. Δεν άργησε να ιδρύσει την Gymost, ένα brand του οποίου ο επαγγελματικός εξοπλισμός χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα σε γυμναστήρια πολυτελών ξενοδοχείων και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Αμερική.

Στόχος της Gymost είναι η παραγωγή και ο σχεδιασμός υψηλής ποιότητας εξοπλισμού γυμναστικής, ώστε να προσφέρει σε όλους την καλύτερη δυνατή εμπειρία άσκησης.

Με μια ματιά

Ποδήλατο Gymost Turbo B11

Το ποδήλατο Turbo B11 δεν απαιτεί σύνδεση με παροχή ρεύματος, καθώς όλη ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του, παράγεται από την κίνηση του χρήστη κατά την άσκηση. Το αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα μαγνητικού ελέγχου σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την αντίσταση του μηχανήματος σε 20 επίπεδα

Η στιβαρή ατσάλινη κατασκευή εγγυάται μέγιστο φορτίο 160kg, το κάθισμα του ποδηλάτου μετακινείται εύκολα κατά ύψος μίας ράγας αλουμινίου και το ποδήλατο διαθέτει ρόδες μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση στο χώρο.

Η κονσόλα

Πολλαπλές δυνατότητες

Η μοντέρνα κονσόλα προσφέρει μία ευανάγνωστη οθόνη LED, η οποία απεικονίζει όλα τα σημαντικά δεδομένα της άσκησης, ώστε να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Μέσω των ειδικών αισθητήρων στις λαβές, ο καρδιακός παλμός σας μετράται σε πραγματικό χρόνο για είστε βέβαιοι πως η υγεία σας δεν επηρεάζει αρνητικά, ενώ ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας θα σας προσφέρει μία ευχάριστη δροσιά κατά την προπόνηση.

Τέλος, μην ξεχνάτε τις θύρες USB και mp3, τη βάση κινητού/tablet και βέβαια τα 16 διαφορετικά προγράμματα άσκησης!

Φέρτε την προπόνηση στα μέτρα σας

Ρυθμιζόμενο κάθισμα

Το κάθισμα του ποδηλάτου μετακινείται εύκολα κατά ύψος μίας ράγας αλουμινίου, έτσι ώστε η θέση του να προσαρμόζεται στις ανάγκες και το σωματότυπο κάθε ασκούμενου.

Το ίδιο το ποδήλατο διαθέτει επίσης σταθεροποιητές για προσαρμογή στο έδαφός σας, καθώς και ρόδες για εύκολη μετακίνηση στο χώρο.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΣύστημα
Αυτοτροφοδοτούμενο σύστημα (GMS) Ναι
Κονσόλα
7 Παράθυρα
Πίνακας LED
Χρόνος προπόνησης ΝαιΑπόσταση ΝαιΚατανάλωση θερμίδων ΝαιΤαχύτητα ΝαιΑντίσταση ΝαιWatts ΝαιΚαρδιακός παλμός ΝαιΠρογράμματα
Χειροκίνητο ΝαιΑποθηκευμένα 12
Χρήστη 4
Λειτουργία μέτρησης σωματικού λίπους (Body fat)
Ναι
Λειτουργία αποκατάστασης (Recovery)
Ναι
Καρδιακού Παλμού
Ναι, 60%, 70%, 80%Μέτρηση καρδιακού παλμού
Αισθητήρες αφής στις χειρολαβές
Ναι
Ασύρματη μέτρηση Όχι
Σύστημα αντίστασης και Δίσκος
Σύστημα αντίστασης
ΗλεκτρομαγνητικόΕπίπεδα αντίστασης
20
Βάρος δίσκου
15 kg
Διαστάσεις και Βάρος
Διαστάσεις (Μ x Π x Υ)
120 x 59 x 151 cmΒάρος 61 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη
160 kg
Επιπλέον παροχές
Βάση για κινητό/tablet
ΝαιΑνεμιστήρας
ΝαιΑναπαραγωγή mp3
ΝαιΘύρα USB
ΝαιΡόδες μεταφοράς
ΝαιΣταθεροποιητές εδάφους
ΝαιΕγγύηση και Πιστοποίηση
Εγγύηση για οικιακή χρήση
3 έτηΕγγύηση για επαγγελματική χρήση
2 έτηΠιστοποίηση
EN957, RoHS 

1.357,80 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ