Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA ‑ Ρυθμιζόμενος Πάγκος F‑FBENCH

Εξαντλήθηκε
  • Με εγγύηση μέγιστου φορτίου 300kg, ρυθμιζόμενη πλάτη σε 8 θέσεις και ρυθμιζόμενο κάθισμα σε 2 θέσεις, αυτός ο Ρυθμιζόμενος Πάγκος της Force USA αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ένα τεράστιο πλήθος ασκήσεων.
305,00 € 350,00 €

Η Εταιρεία

Force USA™

Στόχος της Force USA είναι ο σχεδιασμός μηχανημάτων δυναμικής εξαιρετικής ποιότητας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ακόμη και οι συσκευασίες μας ελέγχονται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια.

Κορυφαία ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Με μια ματιά

Force USA Πάγκος F-FBENCH

Σε κάθε στάδιο της κατασκευής αυτού του πάγκου της Force USA, χρησιμοποιείται ατσάλι ανώτερης ποιότητας. Όλα τα κομμάτια κόβονται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας, ενώ το φινίρισμα του τελικού προϊόντος γίνεται με οικολογική βαφή για μακρόχρονη προστασία. Αυτά αντικατοπτρίζονται στο εντυπωσιακό μέγιστο φορτίο 300kg, χάρη στο οποίο μπορείτε να εκτελείτε με ασφάλεια όλες τις αγαπημένες σας ασκήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ