Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA Επίπεδος Πάγκος SP1

  • Ο Επίπεδος Πάγκος SP1 της Force USA για έχει κατασκευαστεί για όσους θέλουν να αυξήσουν την ικανότητά τους για προπόνηση στον προσωπικό τους χώρο χωρίς την ανάγκη ενός μεγάλου επαγγελματικού επίπεδου πάγκου.
150,00 € 190,00 €

Η Εταιρεία

Force USA™

Στόχος της Force USA είναι ο σχεδιασμός μηχανημάτων δυναμικής εξαιρετικής ποιότητας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση.

Όλα τα προϊόντα μας σχεδιάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες και κατασκευάζονται κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές σε κάθε στάδιο παραγωγής. Ακόμη και οι συσκευασίες μας ελέγχονται ώστε να είμαστε βέβαιοι πως τα προϊόντα μας θα φτάσουν σε εσάς με ασφάλεια.

Κορυφαία ποιότητα, δύναμη και σταθερότητα. Αυτό σημαίνει Force USA, ένα όνομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε στον εξοπλισμό δυναμικής.

Με μια ματιά

Επίπεδος Πάγκος Force USA SP1Ο Επίπεδος Πάγκος Force USA SP1 είναι ιδανικός για οικιακή χρήση. Το μικρό και συμπαγές μέγεθός του διευκολύνει την αποθήκευση, ενώ παράλληλα διαθέτει επικαλυμμένα αντι-ολισθητικά πόδια, για μέγιστη σταθερότητα κατά την άσκηση και προστασία του δαπέδου από τη φθορά. Είναι κατασκευασμένος για αντοχή μακροχρόνιας χρήσης, με μέγιστο βάρος αντοχής τα 250kg, συμπεριλαμβανομένου του χρήστη.

Πάγκος που ξεχωρίζει

Σημαντικά πλεονεκτήματα

Ο Επίπεδος Πάγκος Force USA SP1 διαθέτει υψηλής ποιότητας αφρώδη επένδυση και ταπετσαρία με ειδικό πλέγμα προστασίας από τη φθορά. Το πλαίσιό του είναι κατασκευασμένο με βαρέως τύπου ατσάλινους σωλήνες, για άνεση, σταθερότητα και εγγυημένα μακροχρόνια αντοχή. Παράλληλα, διαθέτει επαγγελματικού επιπέδου βαφή με επίστρωση πούδρας, φιλική προς το περιβάλλον.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ