Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Bodycraft Πάγκος Γυμναστικής F320

  • Πάγκος Γυμναστικής πολλαπλών θέσεων από την Bodycraft, για αυτούς που ψάχνουν το premium την εργονομία και την ανθεκτικότητα.
  • Τύπος Πολλαπλών Θέσεων
  • Αντοχή (Kg) 450
  • Σειρά F
  • Μαξιλάρι Συγκράτησης Ποδιών Ναι
  • Πάχος Μαξιλαριού (cm) 5
259,00 € 400,00 €

Με μια ματιά!

Ο πάγκος πολλαπλών θέσεων Bodycraft F320 αποτελεί την ιδανική επιλογή για τον χρήστη που θέλει να κάνει προπόνηση με αλτήρες. Επιπλέον έχει σχεδιαστεί για να συνεργάζεται με τα μηχανήματα rack της Bodycraft όπως το Jones Platinum ή το PFT. Μπορεί να ρυθμιστεί σε 8 θέσεις (-20', 0', 15', 30', 38', 45', 60', 70') ενώ διαθέτει μαλακό και άνετο μαξιλάρι τόσο στο καθισμα όσο και στην πλάτη. Αποτελεί μια καλή και αξιόπιστη λύση για ένα personal studio ή για ένα μικρό γυμναστήριο.

Εργονομία και Ποιότητα

Ο πάγκος γυμναστικής F320 της Bodycraft είναι φτιαγμένος από πολύ υψηλής ποιότητας υλικά. Η αντοχή του φτάνει τα 450 κιλά, κάτι που το χαρακτηρίζει και ημιεπαγγελματικό.

Όταν ο πάγκος είναι flat η απόσταση από το έδαφος είναι μόλις 50 πόντους κάτι που τον κάνει πολύ βολικό στην προπόνηση με αλτήρες

Πολλαπλών Θέσεων

Ο πάγκος μπορεί να πάρει 8 διαφορετικές θέσεις, σχηματίζοντας διάφορες γωνίες.

Όσο διαμορφώνεται την κλίση, τα μαξιλάρια ακολουθούν την πορεία της κεντρικής μπάρας, έτσι ξοδεύετε λιγότερο χρόνο στο μανουβράρισμα του πάγκου μπρος και πίσω.

Άνετο Μαξιλάρι

Τα μαξιλάρια που διαθέτει είναι πάχους 5 εκατοστών υψηλής πυκνότητας, καλύμμενα με ωραίας αίσθησης PU. Έτσι θα νιώθετε πολύ άνετα και θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει πραγματική σημασία, στην άσκηση 

Ροδάκια για Άνεση

Τελειώσατε την προπόνηση σας και θέλετε να αποθηκεύσετε τον πάγκο; Κανένα πρόβλημα καθώς θα μπορέσετε εύκολα να μετακινήσετε τον F320 χάρις στα βοηθητικά ροδάκια που έχει. Έτσι θα μπορείτε να έχετε τον χώρο σας άδειο όταν δεν τον χρειάζεστε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ