Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Biotech USA Q10 Coenzyme 100mg (60caps)

Συνένζυμο Q10 (Καρδιά)
  • Συνένζυμο Q10 με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση
  • Ενισχύει την καρδιοαναπνευστική λειτουργία
  • Επιβραδύνει την κυτταρική γήρανση
  • Υψηλή Περιεκτικότητα Q10

Επιλέξτε παραλλαγή:

18,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Συνένζυμο Q10 ή ουμπικινόνη είναι μια βασική βιταμίνη ή περίπου σαν βιταμίνη συστατικό, το οποίο το βρίσκουμε στο ίδιο το σώμα. Το Q10 Coenzyme της BioTech USA περιέχει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας Q10 που προέρχεται αποκλειστικά από φυσικές πηγές.
Λίγα λόγια για το συνένζυμο Q10 (CoQ10) :
Είναι φυσικό συστατικό που παράγεται από το σώμα και εντοπίζεται σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς, καθώς και σε πολλές τροφές, μεταξύ των οποίων οι ξηροί καρποί, τα έλαια, το κρέας, τα όργανα ζώων, λαχανικά, φρούτα και τα λιπαρά ψάρια. Την περασμένη δεκαετία αναδείχθηκε σε ένα από τα δημοφιλέστερα συμπληρώματα διατροφής παγκοσμίως.
Τα επιμέρους συστατικά του συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας και την αντιμετώπιση άλλων σοβαρών καταστάσεων. Κάποιοι, μάλιστα, επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι τόσο σημαντικό, ώστε θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «βιταμίνη Q».
Επειδή το συνένζυμο Q10 είναι μια λιποδιαλυτή ένωση, η απορρόφησή της είναι αργή και περιορισμένη. Ωστόσο, η λήψη συμπληρωμάτων CoQ10 με το φαγητό μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να το απορροφήσει έως και τρεις φορές γρηγορότερα από το να το πάρετε χωρίς φαγητό.

Επιπλέον προσφέρεται και σε υδατοδιαλυτή μορφή ( H2ο - CoQ10 ) για γρηγορότερη και πιο αποδοτική απορρόφηση , εδώ :

Πού μπορεί να βοηθήσει;

1. Στην πρόληψη των παθήσεων της καρδιάς. Όλα τα όργανα με υψηλή ενέργεια χρειάζονται CoQ10 και το πιο σημαντικό είναι η καρδιά. Πολλές μελέτες παγκοσμίως επιβεβαίωσαν τη δράση του στην καρδιομυοπάθεια, την αρρυθμία, τη στεφανιαία νόσο των αρτηριών και την υπέρταση. Το CoQ10, επειδή είναι λιποδιαλυτό στοιχείο, δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό εμποδίζοντας την υπεροξείδωση των λιπιδίων.

2. Στη μείωση της παχυσαρκίας. Βοηθά στη χρήση του αποθηκευμένου λίπους ως καυσίμου. Περίπου μισοί από τους ανθρώπους με προβλήματα βάρους έχουν σημαντική έλλειψη CoQ10, σύμφωνα με έρευνες.

3. Στην εξάλειψη της κόπωσης. Συμβάλλει στη μετατροπή της τροφής σε ενέργεια. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερο χρήσιμο σε όσους αθλούνται ή κάνουν παρατεταμένη αεροβική δραστηριότητα όπως οι μαραθωνοδρόμοι.

4. Θα μπορούσε να αυξήσει την απόδοσή σας στην γυμναστική. Η απόδοση στην γυμναστική μπορεί να επηρεαστεί από το οξειδωτικό στρες και τη μιτοχονδριακή δυσλειτουργία. Το συνένζυμο Q10 μπορεί να βοηθήσει στην μείωση της οξειδωτικής βλάβης και να προωθήσει την ικανότητα άσκησης.

5. Στην προστασία από τον καρκίνο. Σύμφωνα με Δανούς ερευνητές, η παρουσία του καρκίνου σχετίζεται με μειωμένο ποσοστό CoQ10. Μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα συντελώντας στην πρόληψη του καρκίνου.

6. Στην αντιγήρανση. Ως αντιοξειδωτικό καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες και τη βλάβη που προκαλούν στα κύτταρά μας. Όσο μεγαλώνουμε ο οργανισμός μας παράγει όλο και μικρότερη ποσότητα CoQ10. Η πτώση παραγωγής ξεκινά από την ηλικία των 20.

Το σώμα σας δεν αποθηκεύει το συνένζυμο Q10.
Ως εκ τούτου, συνιστάται η συνέχιση της χρήσης του για να πάρετε τα οφέλη του.

Έχει τόσες πολλές ευεργετικές ιδιότητες που επιβάλλεται να το προσθέσεις στην καθημερινότητά σου. Μην το αμελείς άλλο ...

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη και ποικίλη διατροφή και τον υγεινό τρόπο ζωής.

Όπως όλα τα προϊόντα του BioTechUSA έτσι και το Q-10 Coenzyme παρασκευάζεται από προσεκτικά επιλεγμένα και ασφαλή συστατικά.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση. * Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

μαλτοδεξτρίνη, συνένζυμο Q10 (φυσική ζύμωση), κέλυφος κάψουλας ζελατίνης (ζελατίνη, χρώμα: διοξείδιο του τιτανίου), αντισυσσωματικός παράγοντας: στεατικό μαγνήσιο

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Παίρνετε 1 κάψουλα το πρωΐ μετά το γεύμα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ