Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

BioTech USA Creatine PH-X (210 Caps)

Αλκαλική Κρεατίνη
  • Ειδική μορφή κρεατίνης
  • Δεν προκαλεί κατακράτηση υγρών
  • Δεν χρειάζεται υπερφόρτωση
  • Αυξάνει δύναμη και αποθεραπεία

Επιλέξτε παραλλαγή:

27,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Για να αυξήσετε την απόδοσή σας σε μία διαδοχικής έκρηξης βραχυπρόθεσμων, υψηλής έντασης άσκηση, ανακαλύψτε τη δύναμη της κρεατίνης!

Η Creatine pH-X περιέχει 3000 mg buffered (ρυθμισμένης) κρεατίνης στις καθημερινές 2 μερίδες. Το ευεργετικό αποτέλεσμα της κρεατίνης επιτυγχάνεται με μία ημερήσια πρόσληψη 3 γραμμαρίων κρεατίνης.

Σχεδόν το 100% της Creatine pH-X απορροφάται στο σώμα σας χωρίς περίοδο φόρτωσης. Δεν υπάρχουν παρενέργειες όπως η κατακράτηση νερού: αυτό μπορεί να είναι συνηθισμένο με άλλα προϊόντα κρεατίνης.

Απίστευτη αντοχή και δύναμη Λόγω της τροποποίησης του pH της, η Creatine pH-X είναι έως 10 φορές πιο αποτελεσματική από τα πρότυπα προϊόντα μονοϋδρικής κρεατίνης στην αγορά.

Περισσότερη δύναμη, περισσότερη άντληση, περισσότερος όγκος και ταχύτερα κέρδη! Το δραστικό συστατικό που χρησιμοποιείται στην Creatine pH-X είναι μία ένωση κρεατίνης που βρίσκεται στον μυϊκό ιστό. Αυτό σημαίνει ότι είναι απόλυτα συμβατή με το σώμα σας.

Δεν υπάρχουν παρενέργειες και δεν υπάρχουν ανθυγιεινά συστατικά - μόνο καθαρή αντοχή και δύναμη.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

-100% Απορρόφηση

-Χωρίς Περίοδο Φόρτωσης

-Χωρίς Κατακράτηση Νερού

-Χωρίς Φούσκωμα

-200% Αύξηση Αντοχής

Όπως όλα τα προϊόντα της BioTech USA, έτσι και το Creatine pH-X αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

CreaBASE 69% (μονοϋδρική κρεατίνη, οξείδιο του μαγνησίου), αντισυσσωματικός παράγοντας (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), κέλυφος κάψουλας [ζελατίνη, υαλοπίνακας (shellac), χρώμα (οξείδια σιδήρου και υδροξείδια σιδήρου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του αμμωνίου), ρυθμιστής οξύτητας (υδροξείδιο του καλίου)], μαλτοδεξτρίνη. 


Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει τρόφιμα που περιέχουν γάλα, αυγά, γλουτένη, σόγια, καρκινοειδή, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς.

  1. Χωρίς ασπαρτάμη
  2. Χωρίς γλουτένη
  3. Χωρίς ΓΤΟ
  4. Χωρίς λακτόζη 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 5 κάψουλες 80 λεπτά πριν την προπόνηση. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα κατανάλωσης!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ