Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Balkan Pharmaceuticals Vit E Max (30caps)

Βιταμίνη Ε
  • Αντιοξειδωτικό
  • Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό
  • Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αντιοξειδωτικό:

Η βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που σημαίνει ότι μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των κυττάρων από τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες.

Ανοσία:

Η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος αυξάνοντας την ικανότητα του σώματος να καταπολεμά λοιμώξεις και ασθένειες.

Δέρμα:

Η βιταμίνη Ε μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας του δέρματος ενυδατώνοντας και προστατεύοντάς το από βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Βιταμίνη Ε (DL Alfa-tocoferol acetat)


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 κάψουλα/cap Βιταμίνη E: 400IU


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε μία κάψουλα ημερησίως κατα προτίμηση κατα τη διάρκεια των γευμάτων, με επαρκή ποσότητα νερού.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία. Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Διατηρήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τον ήλιο και από την υγρασία και σε θερμοκρασία που να μην ξεπερνά τους 25 °C.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ