Δωρεάν Μεταφορικά >49€

ADIDAS Ποδήλατο C‑21x Spin Bike

ADIDAS Ποδήλατο C‑21x Spin Bike

Κατασκευασμένο για να προσφέρει την βέλτιστη ποδηλατική εμπειρία σε εσωτερικούς χώρους, το Spin Bike Adidas C-21x έρχεται με αυτοτροφοδοτούμενη ενέργεια και στιβαρό οπίσθιο δίσκο 16 kg, σχεδιασμένο για να προσομοιάζει την αίσθηση ενός εξωτερικού ποδηλάτου, αποθηκεύοντας κινητική ενέργεια και διατηρώντας ορμή για μια ομαλή ποδηλατική κίνηση και σταθερό ρυθμό.

adidas® fitness

Η εταιρεία

Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει πιο διακεκριμένη ιστορία και ισχυρότερη σύνδεση με τον αθλητισμό από την adidas! Αποστολή μας είναι να είμαστε η καλύτερη μάρκα αθλητικών ειδών στον κόσμο.

Ο εξοπλισμός γυμναστικής της adidas είναι κατασκευασμένος με την υψηλότερη ποιότητα και σκοπός του είναι να σας βοηθήσει να κάνετε τη διαφορά, διασφαλίζοντας άνεση και ασφάλεια κατά την άσκηση. Οποιοδήποτε προϊόν μας κι αν επιλέξετε, να είστε βέβαιοι πως θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο για να πετύχετε τους στόχους σας.

Με μια ματιά

Ποδήλατο Ταχύτητας ADIDAS® C-21x

Κατασκευασμένο για να προσφέρει την βέλτιστη ποδηλατική εμπειρία σε εσωτερικούς χώρους, το Spin Bike Adidas C-21x διαθέτει στιβαρό οπίσθιο δίσκο 16 kg, σχεδιασμένο για να προσομοιάζει την αίσθηση ενός εξωτερικού ποδηλάτου, αποθηκεύοντας κινητική ενέργεια και διατηρώντας ορμή για μια ομαλή ποδηλατική κίνηση και σταθερό ρυθμό.

Αυτοτροφοδοτούμενο

Εσείς δίνετε την ενέργεια

Το C-21x είναι σχεδιασμένο για αυτοτροφοδοτούμενη ενέργεια. Με την κίνηση σας, είστε εσείς που παράγετε την ενέργεια η οποία απαιτείται για την οθόνη και τον κομψό φωτισμό του δίσκου. Δεν υπάρχει ανάγκη για τροφοδοτικό, μπερδεμένα καλώδια ή περιοριστικές πρίζες. Έχετε τη δύναμη και την ελευθερία να ασκείστε οπουδήποτε στο χώρο σας.

Στιβαρότητα

Αδράνεια δίσκου 18.5 kg

Με συνολικό βάρος κατασκευής 55.8 kg, στιβαρό δίσκο αδράνειας 18.5 kg και 8 εύκολα εναλλασσόμενα επίπεδα αντίστασης, το C-21x της Adidas είναι ιδανικό για την προσομοίωση της αίσθησης αγωνιστικής ποδηλασίας σε εξωτερικό χώρο.

Οθόνη LCD

Υψηλή απόδοση

Η ενσωματωμένη κονσόλα του C-21x σας προσφέρει δεδομένα εκγύμνασης σε πραγματικό χρόνο όπως ταχύτητα, χρόνο, απόσταση, θερμίδες, καρδιακό παλμό και RPM.

Με τον περιλαμβανόμενο αισθητήρα στήθους μπορείτε να λαμβάνετε ακριβή δεδομένα καρδιακών παλμών, έτσι ώστε να ελέγχετε την πρόοδό σας.

Σέλα κατά ύψος

Η ρύθμιση ύψους της σέλας τοποθετείται εύκολα μεταξύ 77 cm και 92 cm.

Σέλα κατά μήκος

Η σέλα ρυθμίζεται επίσης κατά μήκος σε ένα εύρος 17 cm.

Ρύθμιση χειρολαβών

Φέρτε τις χειρολαβές στα μέτρα σας, ρυθμίζοντας κατά ύψος σε εύρος 19 cm και κατά μήκος σε εύρος 8 cm.

Πεντάλ

Τα πεντάλ είναι αγωνιστικού τύπου Jendel, με ρυθμιζόμενες δέστρες, ώστε να συγκρατούν το πόδι σας σε κάθε ρυθμό.

Μέτρηση παλμού

Με τη ζώνη στήθους που περιλαμβάνεται, μπορείτε να μετράτε τον καρδιακό παλμό σας με καλύτερη ακρίβεια, ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

4 ζώνες πεντάλ

Ασκηθείτε σωστά

Ζώνη 1
Αυτή είναι η ζώνη μεταξύ θέσεων 12 και 5 του ρολογιού. Ιδανικά στρέψτε τον αστράγαλό σας 20o προς τα κάτω σε αυτή τη ζώνη.

Ζώνη 2
Αυτή είναι η μεταβατική ζώνη. Σφίξτε την κνήμη σας ώστε να στρέψτε τα δάχτυλα σας 20o προς τα πάνω (σαν να σκουπίζετε χώμα από τη φτέρνα) αλλά κρατήστε σταθερό το πόδι στο πεντάλ.

Ζώνη 3
Το πόδι σηκώνεται από το μομέντουμ του πεντάλ και χωρίς ιδιαίτερο βάρος στους μύες, ώστε να μη χάσετε σε δύναμη.

Ζώνη 4
Επιστρέψτε στην καθοδική κίνηση της 1ης ζώνης στη θέση 12 του ρολογιού. Μην περιμένετε τη θέση 3 του ρολογιού (όπως κάνουν πολλοί) διότι θα χάσετε μομέντουμ και δύναμη.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΒάρος δίσκου 16 kg
Αδράνεια δίσκου 18.5 kgΠηγή ενέργειας Αυτοπαραγόμενη, από τη δική σας κίνηση
Αντίσταση 8 επίπεδα, γρήγορης εναλλαγής
Πεντάλ Τύπου Jendel, με ρυθμιζόμενες δέστρεςΣέλα Αγωνιστικού τύπουΡύθμιση σέλας Κατά ύψος (77 - 92 cm) και κατά μήκος (εύρος 17 cm)
Χειρολαβές Με θέση για τους αγκώνες και ενσωματωμένη διπλή ποτηροθήκη
Ρύθμιση χειρολαβών Κατά ύψος (εύρος 19 cm) και κατά μήκος (εύρος 8 cm)
Κονσόλα Μετράει χρόνο, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, RPM
Βάση για tablet Ναι
Ζώνη στήθους Περιλαμβάνεται
Σταθεροποιητές εδάφους ΝαιΡόδες μεταφοράς Ναι
Διαστάσεις
151 (Μ) x 56.9 (Π) x 124 (Υ) cmΚαθαρό βάρος ποδηλάτου 55.8 kg
Μέγιστο βάρος χρήστη 150 kg
Ελάχιστη ηλικία χρήστη 14 έτη
Εγγύηση 2 έτη
Πιστοποίηση CE

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 59,8 (kg)
Μήκος 118,5 (cm)
Πλάτος 28 (cm)
Ύψος 96 (cm) 

999,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ