Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Βεβαίωση Γνησιότητας Dymatize


Η Εταιρεία Bodyworks ως αποκλειστικός επίσημος διανομέας και αγορανομικός υπεύθυνος για την Dymatize στην Ελλάδα, επισημαίνει στους καταναλωτές ότι η γνησιότητα των προϊόντων της Dymatize εξασφαλίζεται :

α) Με την προμήθεια τους από κατάστημα που φέρει την ιδιότητα του επίσημου μεταπωλητή.

β) Με την ύπαρξη στη συσκευασία των προϊόντων, του ειδικού – ιριδίζον - αυτοκόλλητου στο οποίο αναγράφεται η ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας και ο αριθμός του ΕΟΦ.

Να σημειωθεί ότι στο επίσημο ιστότοπο www.dymatize.gr, αναφέρεται το σύνολο των πιστοποιημένων από την Ελληνική αντιπροσωπεία σημείων πώλησης.

Ακολουθεί κατατοπιστική φωτογραφία για το σήμα γνησιότητας καθώς και η γραπτή βεβαίωση της κεντρικής διεύθυνσης του ομίλου της Dymatize, στην οποία δηλώνει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την γνησιότητα και την ποιότητα οποιουδήποτε προϊόντος Dymatize διανέμεται στην Ελλάδα πλην αυτών που διανέμονται από τον επίσημα εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο Έλληνα αντιπρόσωπο. (Bodyworks – Ι. Κασιούμης – Π. Λαζαράκης ΟΕ).

Θεωρήσαμε επιβεβλημένη την επικοινωνία μαζί σας καθώς πρόκειται για θέμα που άπτεται της υγείας του καταναλωτή, η οποία τίθεται εν αμφιβόλω από τα επαναλανβανόμενα κρούσματα απομίμησης των κορυφαίων προϊόντων Dymatize, που έχουν καταγραφεί τόσο στην Ελλάδα όσο και πανευρωπαϊκά.

Τυπικό σήμα γνησιότητας