Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Force USA ‑ Monster G6‑B (Smith, Crossover, Κλωβός Δύναμης)

  • Το επαγγελματικών προδιαγραφών Monster G6-B Commercial Trainer της Force USA αποτελεί κορυφαία επιλογή για κάθε πρόγραμμα ενδυνάμωσης και θα σας βοηθήσει να γυμνάσετε ολόκληρο το σώμα σας με ένα πραγματικά ανεξάντλητο πλήθος ασκήσεων.
  • Συνδυάζει κλωβό δύναμης, μηχανή Smith, ρυθμιζόμενο σύστημα Crossover που αποτελείται από δύο σειρές από πλάκες βάρους 100kg, μονόζυγο πολλαπλών λαβών και πολλές ακόμη δυνατότητες σε μία συμπαγή κατασκευή.
4.490,00 € 5.200,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Με μια ματιά

Force USA® "G6-B All in One"

Με το επαγγελματικών προδιαγραφών Monster G6-B της Force USA® απολαύστε μια ποικιλία επιλογών προπόνησης, που συνήθως συναντώνται σε ένα γυμναστήριο, καταλαμβάνοντας μόνο 3 τ.μ.
Τα ενσωματωμένα βάρη συνδέονται με το λειτουργικό σύστημα προπόνησης και τους σταθμούς διασταύρωσης καλωδίων από το πίσω μέρος της κατασκευής. Πραγματοποιείστε προπονήσεις σε όλο το σώμα και μεταβείτε εύκολα σε προπονήσεις split, Κυκλική προπόνηση, παραλλαγές WOD, supersets, προπόνηση αντοχής.

Επαγγελματική κατασκευή

Ανεπανάληπτη ποιότητα

Σχεδιασμένο στις ΗΠΑ, το G6-B δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κατασκευή. Κάθε κομμάτι του αποτελείται από υψηλής ποιότητας ατσάλι SteelForce™ και κόβεται με ρομποτικό λέιζερ ακριβείας για μεγιστοποίηση της στιβαρότητας και της ευκολίας συναρμολόγησης. Το τελικό προϊόν διαθέτει φινίρισμα οικολογικής βαφής EcoCoat™ δύο στρώσεων για μακρόχρονη προστασία.
Το G6-B αποτελεί ένα πλήρες γυμναστήριο σε μία συμπαγή κατασκευή και έρχεται για να προσφέρει λύσεις ακόμη και στους πιο απαιτητικούς χρήστες!

Έξυπνη σύνδεση εξαρτημάτων

Προπονηθείτε έξυπνα!

Η μετάβαση από άσκηση σε άσκηση είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς τα διάφορα μέρη του συστήματος είναι έξυπνα συνδεδεμένα μεταξύ τους ή ειδικά κατασκευασμένα ώστε να έχετε την ευχέρεια να συγκεντρωθείτε στην άσκησή σας αντί να πρέπει να αφιερώνετε διαρκώς χρόνο σε τροποποιήσεις για το επόμενο στάδιο της προπόνησης.

Εφαρμογή Προπόνησης Force USA

Ανακαλύψτε το μυστικό για μια απρόσκοπτη εμπειρία προπόνησης με τη νέα Εφαρμογή Προπόνησης Force USA! Ανακαλύψτε το μυστικό για μια απρόσκοπτη εμπειρία προπόνησης με τη νέα εφαρμογή Force USA Training! Πείτε αντίο στην υπερένταση του προγραμματισμού των προπονήσεών σας και υποδεχτείτε μια βελτιωμένη προσέγγιση που σας επιτρέπει να συνεχίσετε τις προπονήσεις σας.

Οι ειδικοί προπονητές της Force USA έχουν ηχογραφήσει και οργανώσει εκατοντάδες εκπαιδευτικά βίντεο, δίνοντάς σας πρόσβαση στη γνώση και την καθοδήγηση που απαιτείται για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού προγράμματος προπόνησης ενδυνάμωσης.

Προσαρτήματα

Το G6-B περιλαμβάνει εξαρτήματα:

1 πλατφόρμα πρέσας ποδιών, 2 άγκιστρα ασφαλείας (J-Hooks), 2 μονές λαβές crossover, 2 λαβές δίζυγου, 2 υπερμεγέθεις, βραχίονες ασφαλείας, 2 Σφιγκτήρες ασφαλείας ολυμπιακού τύπου, 1 στήριξης γονάτων για τροχαλία πλάτης, Ανοιχτή λαβή πλάτης, Δέστρα αστραγάλου, Σχοινί τρικεφάλων, Μικρή ίσια μπάρα, Core trainer, Ιμάντας κοιλιακών, Τριγωνική λαβή κωπηλατικής, Τριγωνική λαβή τρικεφάλων, Μεγάλη ίσια μπάρα για σύνδεση με crossover, 4 πύρροι για ασκήσεις με λάστιχα αντίστασης, Βάσεις αποθήκευσης δίσκων και μπάρας, κρίκος τοποθέτησης για ιμάντες ενδυνάμωσης . ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ