Δωρεάν Μεταφορικά >49€

WPC 80 TCM Pack

Εξαντλήθηκε Πακέτο Γράμμωσης (-26%)

WPC 80 TCM Pack

1) OstroVit Whey Protein Concentrate 80% (700gr)

Το WPC80.eu Standard της Οstrovit είναι ένα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνικό συμπλήρωμα που έχει σχεδιαστεί τόσο για ερασιτέχνες αθλητές όσο και για ποιό έμπειρους αθλητές που θέλουν να αυξήσουν την μυϊκή τους μαζα και να μειώσουν το σωματικο τους λίπος.


το WPC80.eu Standard της Ostrovit περιέχει υψηλή αναβολική και αντι-καταβολική δράση λόγω της αυξημένης πρωτεϊνικής του σύνθεσης.Επιπλέον είναι εμπλουτισμένο με αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας όπως της λευκίνης,της ισολευκίνης και της βαλίνης.Βοηθα στην γρηγορη αποκατάσταση του σώματος αναστέλλοντας τον καταβολισμό πρίν και μετά την προπόνηση.
ΤοWPC80.eu Standard της Ostrovit περιέχει συμπύκνωμα ορού γάλακτος που έχει υποβληθεί σε υπερδιήθηση οπου εγινε ο διαχωρισμός της πρωτεΐνης απο τον ορό γάλακτος και το λιπος.

2) ProActive Tricreatine Malate (300gr)

Το συμπλήρωμα Tricreatine Malate της PROACTIVE περιέχει μηλική κρεατίνη, μια βελτιωμένη μορφή κρεατίνης που χαρακτηρίζεται από καλύτερη διαλυτότητα και μεγαλύτερη χημική σταθερότητα.

Η κρεατίνη αυξάνει την σωματική αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια προπονήσεων με συχνές "εκρήξεις" σε επαναλαμβανόμενα σετ. Η Tricreatine Malate συνιστάται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες αθλητές που ασχολούνται με διάφορες αθλητικές ειδικότητες, ειδικά σε περιόδους υπερβολικής σωματικής προσπάθειας. Η μηλική κρεατίνη είναι από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής και τα οφέλη της υποστηρίζονται από πολλές μελέτες ανά τον κόσμο.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

29,90 € 40,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ