Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Wisdom Valley Diet Thermgenic Multivitamin Pack

Πακέτο Κάψιμο Λίπους & Υγείας (Σε Έκπτωση -5%)

Wisdom Valley Diet Thermgenic Multivitamin Pack

1) Wisdom Valley Diet Protein (1000gr)

Η DIET PROTEIN της Wisdom Valley είναι φυσική πρωτεΐνη και έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια άψογη και επιθυμητή σωματική διάπλαση με ή χωρίς γυμναστική. Είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια θρεπτική δόση πρωτεΐνης με ελάχιστες θερμίδες.

2) Wisdom Valley Thermogenic Fat Burner (90tabs)

Το THERMOGENIC FAT BURNER της Wisdom Valley είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με 15 ενεργά συστατικά που συμβάλει στον αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους και τη μείωση της συνολικής ποσότητας λιπώδους ιστού μέσω της θερμογένεσης και λιπόλυσης.

3) Wisdom Valley Multivitamin (60caps)

Η Multivitamin της Wisdom Valley είναι ένα σύγχρονο συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει 13 βιταμίνες και 11 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία για την τόνωση και φροντίδα του οργανισμού, ώστε να μπορεί ανταποκριθεί στις καθημερινές προκλήσεις στην εργασία, την οικογένεια και αθλητισμό.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

86,78 € 91,35 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ