Από το 1990

Wisdom Valley BCAA + Glutamine + B6 (300gr)

BCAA σε Αναλογία 2:1:1 + Γλουταμίνη + Β6
  • Βελτιστοποιεί την προπόνησή σας
  • Παράγει ζωτικά θρεπτικά συστατικά στους μυς
  • Προσθήκη γλουταμίνης
  • Αποτρέπει τη περίσσεια του γαλακτικού οξέος

Επιλέξτε παραλλαγή:

31,90 € 35,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το BCAA + Glutamine + B6 της Wisdom Valley είναι ένα μίγμα αμινοξέων διακλαδισμένης αλύσου που έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την προπόνησή σας και να παράγει ζωτικά θρεπτικά συστατικά στους μυς.

Η προσθήκη γλουταμίνης έχει ρυθμιστική επίδραση στους μυες και αποτρέπει τη περίσσεια του γαλακτικού οξέος που προκύπτει από την έντονη αναερόβια άσκηση, και κατ' επέκταση τον μυϊκό κάματο και την κόπωση.

Επίσης η γλουταμίνη είναι βασική για το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, και μπορεί να ενισχύσει τον μυϊκό όγκο αφού προλαμβάνει τον μυϊκό καταβολισμό, ενώ ενισχύει τη δράση άλλων αμινοξέων όπως αργινίνη και η ορνιθίνη.

Τα bcaa L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη έχουν συνδυαστεί στην επιστημονικά αποδεδειγμένη βέλτιστη αναλογία 2: 1: 1.

Το BCAA + Glutamine + B6 της Wisdom Valley καταπολεμά αποτελεσματικά τη διάσπαση των μυϊκών ιστών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την πρωτεϊνική σύνθεση που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού.

Το BCAA + Glutamine + B6 της Wisdom Valley είναι πηγή αμινοξέων που αυξάνει την επίδοσή σας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, βοηθώντας στη μείωση της κόπωσης των μυών και στην αύξηση των ενεργειακών επιπέδων.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σύμπλεγμα BCAA: (L-λευκίνη, L-ισολευκίνη, L-βαλίνη), γλυκαντικό (ξυλιτόλη), L-γλουταμίνη (μορφή αμινοξέος), οξύ (κιτρικό οξύ), ινουλίνη (από κιχώριο), οξύ (μηλικό οξύ), αρωματικές ύλες , Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακεσουλφάμη-Κ), Αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), Γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), Υδροχλωρική πυριδοξίνη, Χρώμα (Ponceau 4R ***). 

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμίξτε 1 μερίδα με 100 ml κρύου νερού και ανακατέψτε / ανακινήστε καλά. Καταναλώνεται πριν, κατά τη διάρκεια και / ή μετά την άσκηση. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ