Από το 1990

Weider Omega Up Gummies (50Gummies)

Ωμέγα 3-6-9 (Σε Ζελεδάκια)
  • Πεντανόστιμα Ζελεδάκια
  • Συνδυασμός ωμέγα 3-6-9 λιπαρών οξέων
  • 100% φυτικό προϊόν χωρίς γλουτένη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
  • Λιπαρά οξέα απαραίτητα για την καρδιά και τον εγκέφαλο
  • Βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στην προστασία της καρδιάς

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Omega Up Gummies (50Gummies)

- Συνδυασμός ωμέγα 3-6-9 λιπαρών οξέων
- 100% φυτικό προϊόν χωρίς γλουτένη
- Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans

Χάρη στο Omega Up, η λήψη ωμέγα 3-6-9 είναι πολύ πιο εύκολη και πιο ''νόστιμη'' από ποτέ!

Τα ωμέγα 3 και 6 απαραίτητα λιπαρά οξέα είναι ένα είδος λίπους που απαιτείται για πολλές διαδικασίες και όργανα στο σώμα. Αυτά τα λίπη θεωρούνται απαραίτητα επειδή το σώμα δεν μπορεί να τα συνθέσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταναλώνονται στη διατροφή για την πρόληψη της διατροφικής ανεπάρκειας.

Τα ωμέγα 3 και 6 αποτελούν μέρος των κυτταρικών μεμβρανών, ρυθμίζουν τις φλεγμονώδεις διεργασίες και είναι απαραίτητα για την καλή κατάσταση του δέρματος, του νευρικού συστήματος και τη φυσιολογική ορμονική λειτουργία.

• Τα ωμέγα 3 είναι πολυακόρεστα λιπαρά οξέα απαραίτητα για την καρδιά και τον εγκέφαλο. Δρουν ως πρόδρομοι για αντιφλεγμονώδεις ενώσεις.

• Τα ωμέγα 6 είναι επίσης πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και τη φροντίδα της καρδιάς και του δέρματος.

• Τα ωμέγα 9, αν και δεν είναι απαραίτητα, προσφέρουν πολλά οφέλη για την υγεία, όπως βοηθούν στη μείωση της χοληστερόλης και στην προστασία της καρδιάς.

Τα ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα είναι ιδιαίτερα σημαντικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, επομένως το Omega Up γίνεται η καλύτερη επιλογή για να βελτιώσετε τη διατροφή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το Omega Up παρασκευάζεται με έλαιο perilla, ένα φυτικό έλαιο πλούσιο σε ωμέγα 3-6-9. Τα ζελεδάκια είναι φτιαγμένα με πηκτίνη, επομένως είναι κατάλληλα για χορτοφάγους και vegans. Επίσης δεν έχουν τεχνητά γλυκαντικά και είναι χωρίς γλουτένη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σακχαρόζη, σιρόπι γλυκόζης, νερό, πηκτωματοποιητής: πηκτίνη; Δεξτρόζη, άρωμα λάιμ, έλαιο Perilla, υγραντικό: σορβιτόλες, οξύ: κιτρικό οξύ; Χρώματα: κουρκουμίνη, Μπλέ Brilliant FCF.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 2 gummies Έλαιο Περίλλας: 184 mg Άλφα λινολεϊκό οξύ (ομέγα 3): 110,4 mg Άλφα λινολεϊκό οξύ (ωμέγα 6): 22 mg Ελαϊκό οξύ (ωμέγα 9): 18,4 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε 2 ζελδάκια καθημερινά

Το Omega Up μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν χωρίς περιορισμό.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ