Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Weider Multikids Gummies (50gummies)

  • ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!
  • Νόστιμο σύμπλεγμα βιταμινών
  • Δοσολογίες συστατικών προσαρμοσμένες για παιδιά
  • Προϊόν 100% φυτικό και χωρίς γλουτένη

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Multikids Gummies (50gummies)

Το Multikids είναι ένα σύμπλεγμα βιταμινών σε μορφή τζελ. Έχει διαμορφωθεί προσεκτικά λαμβάνοντας υπόψη τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών σας στο σπίτι.

Τα παιδιά έχουν όλο και περισσότερες απαιτήσεις και υποχρεώσεις και υπάρχει μια κοινή ανησυχία από τους ενήλικες που είναι η διασφάλιση της καλής διατροφής τους, καθώς και η λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για τη σωστή απόδοση και ανάπτυξη.

Επομένως, το Multikids είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για να ενσωματωθεί σε μια ισορροπημένη διατροφή και να παρέχει θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν μια σωστή ανάπτυξη.

Αυτές οι βιταμίνες για παιδιά έχουν μια διαφορετική και πολύ νόστιμη μορφή. Είναι ένα νόστιμο ζελεδάκι φτιαγμένο με πηκτίνη, μια φυτική βάση, που είναι ένα συστατικό που προσφέρει την πιο απαλή υφή και είναι πολύ εύκολο να το μασήσει κανείς και να το καταπιεί.

Επιπλέον, χάρη στην ευχάριστη γεύση κερασιού, το Multikids θα κάνει την λήψη βιταμινών την πιο ευχάριστη στιγμή της ημέρας!

2 gummies παρέχουν έναν συνδυασμό 6 βιταμινών, σε ποσότητες προσαρμοσμένες στις διατροφικές ανάγκες των παιδιών:

• Βιταμίνη D
• Βιταμίνη Ε
• Βιταμίνη C
• Βιταμίνη Β6
• Βιταμίνη Β12

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Σακχαρόζη, σιρόπι γλυκόζης, νερό, πηκτωματοποιητής: πηκτίνη; Μείγμα βιταμινών (Ασκορβικό νάτριο, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη Β6, Βιταμίνη Β12, Βιταμίνη Α, Βιταμίνη D), Δεξτρόζη, Γεύση, Υγροποιητικό: Σορβιτόλες; Οξύ: Κιτρικό οξύ; παράγοντες επικάλυψης: Φυτικά Έλαια (Καρύδας και Ελαιοκράμβης), Κερί μέλισσας, Κερί Carnauba; Χρώμα: Βετανίνη.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 2 gummies Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 4,7g / 3,5g Βιταμίνη E: 7,3mg Βιταμίνη C: 33mg Βιταμίνη B6: 0,8mg Βιταμίνη Β12: 1,2μg Βιταμίνη Α: 400μg Βιταμίνη D: 3,3μg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 2 Gummies, τα οποία μπορούν να ληφθούν συγχρόνως ή να χωριστούν σε δύο φορές την ημέρα. Όπως προτιμά το παιδί σας.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ