Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Weider Melatonin Up Gummies (60gummies)

  • Βοήθεια για τον ύπνο
  • 1 mg μελατονίνης ανά ζελεδάκι
  • Μόνο ένα ζελεδάκι την ημέρα
  • Χωρίς γλουτένη και ζάχαρη

Επιλέξτε παραλλαγή:

12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Melatonin Up Gummies (60gummies)

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!

- 1 mg μελατονίνης ανά ζελεδάκι
- Μόνο ένα ζελεδάκι την ημέρα
- Χωρίς γλουτένη και ζάχαρη

Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας σωστής κατάστασης της υγείας. Η έλλειψη ύπνου είναι ένα πρόβλημα που επηρεάζει πολλούς ανθρώπους και με τη σειρά του σχετίζεται στενά με την παραγωγή μελατονίνης. Η μελατονίνη παράγεται φυσικά από τον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της νύχτας και λειτουργεί ως σήμα που δείχνει ότι είναι ώρα για ύπνο.

Η δυσκολία στον ύπνο είναι αποτέλεσμα αλλοίωσης στη σύνθεση της μελατονίνης. Για παράδειγμα κάτι παρόμοιο συμβαίνει με το jet lag, όταν ο κύκλος ύπνου αλλάζει λόγω μεγάλου ταξιδιού.

Με την ηλικία, το σώμα χάνει την ικανότητά του να συνθέτει μελατονίνη, γι' αυτό και οι ηλικιωμένοι συχνά έχουν προβλήματα με τον ύπνο. Η εργασία με βάρδιες, η τακτική χρήση αντιφλεγμονωδών και η έκθεση σε ηλεκτρομαγνητικά κύματα και φως που εκπέμπεται από ηλεκτρικές συσκευές ευθύνονται επίσης για αλλαγές στη φυσιολογική παραγωγή μελατονίνης.

Το Melatonin UP παρέχει 1 mg μελατονίνης υψηλής ποιότητας. Η μελατονίνη είναι ένα αποτελεσματικό βοήθημα για τις διαταραχές του ύπνου, μειώνοντας τον χρόνο που θα χρειαστεί για να σας πάρει ο ύπνος, ρυθμίζοντας τους κύκλους ύπνου και ανακουφίζοντας από το jet lag. Εκτός από τη μείωση του χρόνου για ύπνο, η λήψη μελατονίνης βοηθά επίσης στη βελτίωση της ποιότητας του ύπνου, μειώνοντας τον αριθμό των φορών που ξυπνάτε κατά τη διάρκεια της νύχτας, παρέχοντας έτσι έναν πιο ξεκούραστο ύπνο.

Η διαταραχή του ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας όπως στρες, υψηλή χοληστερόλη, υψηλή αρτηριακή πίεση ή πονοκεφάλους. Η λήψη μελατονίνης μπορεί να βοηθήσει εάν η αιτία αυτών των προβλημάτων οφείλεται στην έλλειψη ύπνου. Η μελατονίνη μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ενίσχυση της άμυνας προκειμένου να επιτευχθεί ο αποκαταστατικός ύπνος.

Εκτός από τα οφέλη της για την υγεία του ύπνου, η μελατονίνη είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική της δύναμη και χρησιμοποιείται ευρέως για την καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης.

Φροντίστε τον εαυτό σας με το Melatonin Up, τον πιο ''νόστιμο'' τρόπο για να πάρετε τη δόση μελατονίνης που χρειάζεστε, με την υπέροχη γεύση και χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γλυκαντικά: Μαλτιτόλη, Σορβιτόλη; Νερό, Ζελατίνη, Οξύ: Κιτρικό Οξύ; Λάδι καρύδας, κραμβέλαιο, παράγοντες γλασαρίσματος: κερί μέλισσας, κερί καρναούμπα; Αρωματική ουσία, Χρώμα: Brilliant Blue FCF; Μελατονίνη, Βιταμίνη Β6.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 1 gummie Βιταμίνη B6: 0,7 mg Μελατονίνη: 1 mg

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 ζελεδάκι 30 λεπτά πριν τον ύπνο.

Το Melatonin UP μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, ωστόσο δεν συνιστάται να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα που βοηθούν στον ύπνο καθώς τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να πολλαπλασιαστούν.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ