Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Weider Isolate Whey 100 CFM (2000gr)

  • Κορυφαία Ποιότητα
  • 87% Πρωτεΐνη
  • 100% Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος
  • Με Γάλα Αγελάδων που Τρέφονται με Χόρτο
  • Με Φυσικά Γλυκαντικά: Στέβια
  • Με Πεπτικά Ένζυμα (Digezyme®)
  • Χωρίς Ζάχαρη
  • Χωρίς Ασπαρτάμη
  • Χωρίς Ζάχαρη
  • Χωρίς Λίπος

Επιλέξτε παραλλαγή:

115,00 € 130,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Weider Isolate Whey 100 CFM (2000gr)

Pure Isolate Whey CFM από την Weider

✓ Κορυφαία ποιότητα

✓ 100% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

✓ Χωρίς ζάχαρη, χωρίς ασπαρτάμη

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος 100 CFM είναι από 100% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος με μέγιστη καθαρότητα και κορυφαία ποιότητα (Isolac) Έχει εμπλουτιστεί με πεπτικά ένζυμα (Digezyme),δεν περιέχει ζάχαρη και σχεδόν καθόλου λίπος.

Τα συστατικά του έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να ενισχύσουν την ανάκαμψη μετά από προπονήσεις και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που έχετε προγραμματίσει. Είναι ιδανική επιλογή για λήψη μετά την προπόνηση ή για να συμπληρώσετε την πρόσληψη πρωτεΐνης οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για πρωινό ή για να κορεστείτε ανάμεσα στα γεύματα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

✓ 87% πρωτεΐνη

✓ Πηγές υψηλής ποιότητας (Isolac®)

✓ Με γάλα αγελάδων που τρέφονται με χόρτο

✓ Χωρίς ασπαρτάμη

✓ Με χαμηλά λιπαρά

✓ Με φυσικά γλυκαντικά: Στέβια

✓ Με πεπτικά ένζυμα (Digezyme®)

✓ Κατάλληλο για χορτοφάγους

Η επαρκής πρόσληψη πρωτεϊνών είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Για αυτό, η Isolate Whey 100 CFM είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για τους αθλητές που θέλουν να ενισχύσουν την ανάρρωσή τους, ειδικά για τη φροντίδα των μυών κατά τη διάρκεια της απώλειας λίπους. Χάρη στις εξαιρετικές της ιδιότητες, είναι επίσης η ιδανική επιλογή για ενεργούς ανθρώπους που κάνουν αθλήματα και φροντίζουν για την υγεία και τη διατροφή τους.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γεύση σοκολάτα: 90% (ISOLAC®) απομονωμένη (isolate) πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας), 6% σκόνη κακάο (Theobroma cacao L.), πυκνωτικά: κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης; Άρωμα, Χλωριούχο νάτριο, Γαλακτωματοποιητής: Λεκιθίνη Σόγιας; Γλυκαντικά: ακεσουλφάμη Κ, σουκραλόζη, γλυκοσίδες στρεβιόλης, Μείγμα πολυ-ενζύμου DigeZyme®: αμυλάση, πρωτεάση, κυτταρινάση, λιπάση και λακτάση.

Περιέχει γάλα. Μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης, αυγών και ψαριών.

* Διαφορές μπορεί να υπάρξουν στις τιμές και στα συστατικά ανάλογα με την γεύση. Συμβουλευθείτε την ετικέτα του προϊόντος σας για σχετικές πληροφορίες.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα: 30g 

Ενέργεια: 874kJ / 207kcal Πρωτεΐνη: 31g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 10.5g / 9.9g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 4g / 2.7g Ίνες: 0.8g Αλάτι: 0.62g L-Λευκίνη: 8.1g L-Βαλίνη: 4.2g L-Ισολευκίνη: 4.2g L-Γλουταμίνη: 14.1g L-Ασπαρτικό Οξύ: 9.7g L-Λυσίνη: 7.5g L-Προλίνη: 4.9g L-Θρονίνη: 6.1g L-Αλανίνη: 4.5g L-Σερίνη: 4.4g L-Φαινυλαλανίνη: 2.6g L-Τυροσίνη: 2.4g L-Αργινίνη: 1.7g L-Μεθειονίνη: 1.9g L-Iστιδίνη: 1.3g L-Κυστεϊνη: 2.0g L-Τρυπτοφάνη: 1.7g L-Γλυκίνη: 1.5g Μείγμα Πολυενζύμων (DigeZyme): 50.1mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Αναμίξτε 30 g σκόνης (1 scoop) σε 200 ml νερό ή γάλακτος χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά (1,5% λιπαρά).


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (ΑΡΧΕΙΟ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ