Από το 1990

Vivio Hyaluronic acid 3% (30ml)

Υαλουρονικό (Σε Υγρή Μορφή)

Vivio Hyaluronic acid 3% (30ml)

Το προϊόν προορίζεται για τη φροντίδα του δέρματος του προσώπου και των μαλλιών. Είναι ένα παχύρρευστο, άχρωμο υγρό που μοιάζει με τζελ. ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών εξασφαλίζει ένα ολοκληρωμένο, συμπληρωματικό αποτέλεσμα. Δεν ερεθίζει το δέρμα.

Ένα διάλυμα 3% υαλουρονικού οξέος σε μορφή τζελ είναι ένας ενεργός ορός αναζωογόνησης, λείανσης και ανάπλασης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ο μοναδικός συνδυασμός τριών τύπων μορίων δείχνει την ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα, χάρη στην οποία η φροντίδα είναι ενδελεχής και μακράς διαρκείας.

Καταπληκτική δράση:

Ενυδατώνει το δέρμα κατά μέσο όρο 16%

Λειαίνει το δέρμα κατά μέσο όρο 27%

Συσφίγγει το δέρμα κατά μέσο όρο 5%

Το προϊόν μειώνει το μήκος των ρυτίδων κατά μέσο όρο κατά 5% και το βάθος τους κατά μέσο όρο 4%

Η δράση έχει επιβεβαιωθεί δερματολογικά.

Σύνθεση: απεσταγμένο νερό 96%, υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους 1,5%, υαλουρονικό οξύ χαμηλής μοριακής απόδοσης 1,5%, συντηρητικά 1%: γλυκονολακτόνη, βενζοϊκό οξύ

Χρήση

Προϊόν για την περιποίηση του δέρματος του προσώπου και των μαλλιών. Χάρη στη συστηματική χρήση, το δέρμα φαίνεται λαμπερό, φρέσκο ​​και πολύ νεότερο. Οι ρυτίδες γίνονται πολύ λιγότερο ορατές. Μετά την εφαρμογή του οξέος, δεν παραμένει λιπαρό φιλμ στο δέρμα.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

7,90 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ