VIKING T101-3 ΚΑΡΕΚΛΑ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΚΕΡΜΑΤΟΔΕΚΤΗ

 • Η πολυθρόνα μασάζ Viking T101 είναι μία επαγγελματική πολυθρόνα μασάζ για χρήση σε ξενοδοχεία , ιατρεία, ινστιτούτα, κομμωτήρια, γραφειακούς χώρους κτλ.
1.500,00 €

Λειτουργεί με κέρματα και διαθέτει ενσωματωμένο κιβώτιο συλλογής νομισμάτων, εξοικονομώντας χώρο και κάνοντας πιο εύκολα και απλά τα πράγματα για εσάς!

Μηχανικά "χέρια" μασάζ

Η πολυθρόνα μασάζ Viking T101 είναι σχεδιασμένη με δύο ζευγάρια μηχανικών "χεριών" που κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις βάσει ηλεκτρονικού προγράμματος, πιέζοντας τα σωστά σημεία και προσομοιώνοντας το ανθρώπινο χέρι ενός θεραπευτή. .

Διαθέτει 5 διαφορετικές μορφές μασάζ, όπως finger pressing, kneading, tapping, knocking και ταυτόχρονο kneading/tapping.

Αυτόματη λήψη ιδανικής κλίσης

Αφού εισάγουμε το κέρμα, η πλάτη και τα πόδια θα λάβουν αυτόματα μία κλίση σε άνετη θέση. Η πολυθρόνα θα επανέλθει στην αρχική θέση μετά το πέρας της μάλαξης.

Έγχρωμη οθόνη LCD

Η πολυθρόνα μασάζ Viking T101 διαθέτει μία έγχρωμη και φωτεινή LCD οθόνη όπου παρουσιάζονται ευκρινώς οι διαφορετικές λειτουργίες, η ταχύτητα μάλαξης, η ένταση του μασάζ και πληροφορίες όπως το εύρος της μάλαξης και η θέση των μηχανικών χεριών.

Καντράν ελέγχου ενσωματωμένο στο μπράτσο της πολυθρόνας

Η πολυθρόνα μασάζ Viking T101 ελέγχεται εύκολα από ένα καντράν ελέγχου που βρίσκεται πάνω στο μπράτσο της πολυθρόνας και δίπλα από την οθόνη απεικόνισης των λειτουργιών ώστε η όλη διαδικασία να είναι εξαιρετικά απλοποιημένη.

Εισαγωγή κερμάτων

Ο συνολικός αριθμός κερμάτων που έχουν εισαχθεί και η συνολική διάρκεια του μασάζ, απεικονίζονται στην οθόνη της πολυθρόνας.

Χώρος συλλογής κερμάτων

Ενσωματώνει χώρο συλλογής των κερμάτων που ασφαλίζει με κλειδαριά.

Αυτόματα προγράμματα αλλά και χειροκίνητο μασάζ

Η πολυθρόνα μασάζ Viking T101 διαθέτει προγράμματα αυτόματου μασάζ για το άνω μέρος του σώματος. Υπάρχουν τρεις επιλογές α) για τους ώμους και τον αυχένα β) για ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος και γ) για το κάτω μέρος της πλάτης και τη μέση.

Για το άνω μέρος του παρέχει χειροκίνητο μασάζ σε 3 περιοχές α) όλο το άνω σώμα β) μέρος του άνω σώματος γ) σταθερό σημείο. Σε κάθε περιοχή προσφέρονται 5 επιλογές ταχύτητας. Το πλάτος του μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί σε ευρύ, μεσαίο ή στενό (απόσταση από τους σπονδύλους) όταν λειτουργούν οι τεχνικές patting, finger pressing και knocking.

Μασάζ ώμων και αυχένα

Ιδανικό για όσους και όσες υποφέρουν από αυχενικό σύνδρομο. Αντιμετωπίζει τους πόνους, τις νευραλγίες και τις ημικρανίες που προέρχονται από ένα αυχένα που βρίσκεται σε μόνιμη τάση και από τις δύσκαμπτες ωμοπλάτες. Χαλαρώνει και ανακουφίζει την περιοχή.

Μασάζ στο κάτω μέρος της πλάτης

Η πολυθρόνα μπορεί να έχει επίσης ευεργετική επίδραση για τον πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης, ο οποίος προκαλείται από πολύωρη ορθοστασία ή υπερκόπωση. Ανακουφίζει τους χρόνιους πόνους του κάτω μέρους της πλάτης και της μέσης που οφείλονται σε κακή στάση η επιβαρυμένη εργασία. Προσφέρει κινητικότητα, αιμάτωση και λύση των μυϊκών σπασμών.

Μασάζ ολόκληρου σώματος

Βοηθά στην ευεξία , την καλύτερη υγεία και την χαλάρωση. Επιδρά θετικά και στο κυκλοφορικό.

Finger pressing

Eστιάζει στην πίεση συγκεκριμένων σημείων του σώματος.

Μασάζ γλουτών και ποδιών

Λειτουργεί με δόνηση και αερόσακους. Βοηθά στην ξεκούραση, την καλύτερη αιμάτωση και την αναζωογόνηση των γλουτών και των ποδιών.

Τραπεζάκι για τα αντικείμενα σας

Απολαύστε το μασάζ στην πολυθρόνα μασάζ Viking T101, έχοντας κοντά σας τα προσωπικά σας αντικείμενα ( κλειδιά , κινητό) ή το αγαπημένο σας ρόφημα!

Δακτυλικές πιέσεις

Επιλεκτικές πιέσεις στα κύρια σημεία του σώματος με ρυθμιζόμενη ένταση. Ανακουφίζει και λύνει τους μυϊκούς σπασμούς ενώ αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων και των σπονδύλων.

Flapping

Αναζωογονεί τους μύες και το κυκλοφοριακό σύστημα.

Kneading

Δυνατές μαλάξεις με ιδιαίτερη τεχνική για ένα βαθύ μασάζ στους ιδιαίτερα καταπονημένους μύες. Νιώθουμε να ξυπνάνε μύες και μέρη του σώματος που τα είχαμε "ξεχάσει"!

Μασάζ ώμων

Χαλαρώνουν τους ιδιαίτερα κουρασμένους ώμους. Μειώνουν την δυσκαμψία και τον πόνο, αυξάνοντας την κινητικότητα τους.

Kneading/Tapping

Ευεργετικός συνδυασμός τεχνικών μάλαξης για την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και την αναζωογόνηση των μυών.

Ρυθμιζόμενος Κερματοδέκτης

Ο κερματοδέκτης της πολυθρόνας μασάζ Viking T101 προσφέρεται με δυνατότητα ρύθμισης του αριθμού των κερμάτων και του χρόνου λειτουργίας της.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • 4 κεφαλές μασάζ και 13 συνολικά αερόσακοι.
 • 5 τύποι μασάζ: Siatsu, Kneading, Tapping, Knocking και Kneading/tapping.
 • Αυτόματο μασάζ για το άνω σώμα. 3 διαφορετικά προγράμματα για τον ώμο και τον αυχένα, την πλάτη και την μέση.
 • Το μασάζ του άνω μέρους του σώματος έχει 3 επιλογές: ολικό, μερικό και επικεντρωμένο.
 • 5 επιλογές ταχύτητας μασάζ.
 • 3 αερόσακοι για το κάθισμα, 8 για το μηχανισμό ποδιών..
 • Μασάζ δόνησης στο μαξιλάρι του καθίσματος.
 • Κερματοδέκτης στο μπράτσο. Αρχικά ρυθμισμένος να δέχεται 2 ευρώ για 5 λεπτά μασάζ. Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του χρόνου μασάζ.
 • Έγχρωμη LCD οθόνη.
 • Διαστάσεις πολυθρόνας Μ/Π/Υ: 118 x 81 x 132 εκατοστά.
 • Βάρος πολυθρόνας: 90 κιλά
 • Διαστάσεις συσκευασίας: 118 x 81 x 76 εκατοστά.
 • Κατανάλωση: 180 watts

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ