Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

VIKING Pro Bench P-205 ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

VIKING Pro Bench 205 ΠΑΓΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πάγκος βαριάς χρήσης και πολλαπλών ρυθμίσεων Viking Pro Bench 205Πλήρως ρυθμιζόμενος σε θετική και αρνητική κλίση.

Στιβαρή επαγγελματική κατασκευή: Με αντοχή 450 κιλών είναι η ασφαλής επιλογή για δυνατές προπονήσεις με αλτήρες ή και μπάρα σε συνδυασμό με Smith, κλωβούς δύναμης και Ρακ.

Πλήρως ρυθμιζόμενος σε θετική και αρνητική κλίση:

Με επτά σκάλες ρύθμισης της πλάτης από +85 μοίρες θετικής κλίσης έως -20 μοίρες αρνητικής, βρίσουμε πάντα την ιδανική θέση εκγύμνασης για κάθε μυϊκή ομάδα!

Επιπλέον 4 σκάλες ρύθμισης του καθίσματος προσδίδουν την κατάλληλη εργονομική στήριξη καθώς οι γωνίες της μέσης και της πλάτης αλλάζουν.

Τέλεια στήριξη για την εκτέλεση των ασκήσεων: Φτιαγμένος από αθλητές και προορισμένος για αθλητές, ενσωματώνει πολύ μελέτη στη βιομηχανική της κίνησης αλλά και πρακτική εμπειρία από το γυμναστήριο!

Εύκολος στην μεταφορά και στον καθαρισμό: Με ευμεγέθεις τροχούς στο πίσω μέρος και βολική λαβή στο εμπρόσθιο η μετακίνηση του είναι πολύ απλή.Η επένδυση του από υπερ - υψηλής αντοχής βινύλιο εξασφαλίζει μακρά χρήση χωρίς φθορές αλλά και εύκολο και γρήγορο καθαρισμό λόγω της υφής του υλικού.Η απόσταση των μαξιλαριών από το πάτωμα είναι ακριβώς 44 εκατοστά σε επίπεδη θέση.Το μαξιλάρι της πλάτης έχει 29 εκατοστά πάχος στους ώμους και η μηχανική του έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιείται το κενό μεταξύ της πλάτης και του καθίσματος κατά την κλίση.Είναι άνετος στη χρήση και σταθερός στα μεγάλα βάρη!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις πάγκου: 135 x 66 x 44 εκατοστάΔιαστάσεις συσκευασίας: 137 x 46 x 23.5 εκατοστά.Βάρος συσκευασίας / πάγκου: 36 / 34 κιλά.
320,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ