Δωρεάν Μεταφορικά >49€

USN 100% Whey Protein Premium (2280gr) + USN CLA Green Tea (90caps)

Πακέτο Προσφοράς (-5%)

1) USN 100% Whey Protein Premium (2280gr)

 • Υψηλή Βιολογική Αξία
 • Απομονωμένη Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος Μαζί με Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος με Επαναστατική Σύνθεση MyoMatrix
 • Περιέχει Λακταλβουμίνη και Ανοσοσφαιρίνες
 • Μυϊκή Αποκατάσταση
 • Μυϊκή Ανάπτυξη
 • Τεχνολογία Πεπτικών Ένζυμων ZymaTech
 • Γρήγορη Απορρόφηση

2) USN CLA Green Tea (90caps)

 • Ταχείας Δράσης Συμπλήρωμα για Απώλεια Βάρους
 • Αντιοξειδωτική Δράση
 • Βοηθά στο να Αποκτήσετε ένα Σώμα με Γράμμωση
 • Το CLA Αναστέλλει το Μηχανισμό του Σώματος για την Αποθήκευση Λίπους
 • Αναγκάζει το Σώμα να Καίει το Αποθηκευμένο Λίπος για Ενέργεια
 • Αυξάνει την Μυϊκή Μάζα
 • Μειώνει το Σωματικό Λίπος
 • Εμπλουτισμένο με Πράσινο Τσάι

Επιλέξτε παραλλαγή:

93,10 € 98,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

1) USN 100% Whey Protein Premium (2280gr)

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι από τις πηγές πρωτεΐνων οι οποίες έχουν την υψηλότερη βιολογική αξία στη φύση.

Η πρωτεΐνη Whey Protein Premium παρέχει την πιο αγνή μορφή πρωτεΐνης ορού γάλακτος η οποία περιέχει λακταλβουμίνη και ανοσοσφαιρίνες που είναι γνωστό ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Τώρα με τη νέα επαναστατική σύνθεση απομονωμένης πρωτεΐνης ορού γάλακτος μαζί με συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος MyoMatrix™ και σε συνδυασμό με την τεχνολογία πεπτικών ένζυμων ZymaTech™, είναι εφικτή η πιο γρήγορη απορρόφηση της πρωτεΐνης ορού γάλακτος και βελτιώνεται στο μέγιστο η διάσπαση και η μετατροπή της σε αμινοξέα από τον οργανισμό σας.

Βασικά πλεονεκτήματα της WHEY PROTEIN PREMIUM:

✓ Προωθεί την ταχεία μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση

✓ Μειώνει την κούραση

Πότε και από ποιόν/ποιά να χρησιμοποιείται;

✓ Όποτε χρειάζεστε στην ημερήσια διατροφή σας ένα υψηλής ποιότητας και περιεκτικότητας ρόφημα πρωτεΐνης.

✓ Από αθλητές και αθλήτριες που χρειάζονται πρωτεΐνη στη διατροφή τους και θέλουν να αναπτύξουν μια δυνατή καθαρή μυϊκή διάπλαση.

✓ Από δραστήριους ανθρώπους που ακολουθούν μία δίαιτα χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες και θέλουν ένα ρόφημα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη στη διατροφή τους.

ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ

Εάν ακολουθήσουμε την έκφραση ''είμαστε αυτό που τρώμε'' τότε η ανάγκη για καλά επίπεδα πρωτεϊνών είναι επιτακτική, καθώς παίζει μεγάλο ρόλο στη δομή και στις επιδόσεις του αργανισμού. Για να εξασφαλίσετε ότι οι μύες σας ανακάμπτουν και μεγαλώνουν, ώστε να καταφέρουν να υποστηρίξουν τον ενεργό τρόπο ζωής σας, το σώμα απαιτεί μια υγιή ποσότητα πρωτεϊνών.

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΥΩΝ

Οι πρωτεΐνες ορού γάλακτος της USN είναι επιστημονικά σχεδιασμένες για τη βέλτιστη διατήρηση των μυών (lean muscle) στο σώμα. H USN χρησιμοποιεί μόνο τις καλύτερες διαθέσιμες πρωτεΐνες για να φτάσετε στους στόχους σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε προπόνηση.

ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η USN διασφαλίζει ότι τα σκευάσματα της σειράς Premium περιέχουν πρωτεΐνες ορού γάλακτος , αμινοξέα και συστατικά με την καλύτερη ποιότητα, έτσι ώστε το προϊόν που θα χρησιμοποιήσει ο καταναλωτής να του προσφέρει την μέγιστη ανάπτυξη μυών.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

2) USN CLA Green Tea (90caps)

Ένα ταχείας δράσης συμπλήρωμα για απώλεια βάρους & αντιοξειδωτική δράση που βοηθά στο να αποκτήσετε ένα σώμα με γράμμωση.

Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό που συναντάται με φυσικό τρόπο σε μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων όπως είναι το βόειο κρέας, ορισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και η γαλοπούλα. Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες, το CLA αναστέλλει το μηχανισμό του σώματος για την αποθήκευση λίπους και αναγκάζει το σώμα να καίει το αποθηκευμένο λίπος για ενέργεια. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι αυξάνει την μυϊκή μάζα, ενώ παράλληλα μειώνει το σωματικό λίπος. Το USN CLA είναι τώρα εμπλουτισμένο με πράσινο τσάι το οποίο περιλαμβάνει EGCG. Η EGCG είναι γνωστή για τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες, την ικανότητα της να αποδομεί το λίπος, καθώς και την ικανότητα της να ρυθμίζει το σάκχαρο στο αίμα.

• Ενισχύει την μάζα του σώματος (LBM)
• Αντι-καταβολικό
• Μπορεί να ρυθμίζει τη διατήρηση της ενέργειας
• Βελτιωμένη κατανομή λίπους
• Αντι-οξειδωτικές ιδιότητες

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1) USN 100% Whey Protein Premium (2280gr)

Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), Nutrioce (διαλυτή ίνα καλαμποκιού), απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (γάλα), άρωμα, πυκνωτικά (κόμμι γκουάρ, κόμμι ξανθάνης), χλωριούχο νάτριο, γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφάμη - Κ), Tolerase L( λακτάση σταθερού ph).

2) USN CLA Green Tea (90caps)

Λάδι από κενταύριο (Safflower) (80% που παρέχει CLA, Cis-9, Trans-11 και Trans-10, Cis-12 ισομερή σε αναλογία 50, 50), Ζελατίνη, Γλυκερόλη, Χρώμα: Καφετί οξείδιο του σιδήρου, Απιονισμένο νερό, DL-άλφα οξική τοκοφερόλη.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1) USN 100% Whey Protein Premium (2280gr)

Ανά μερίδα: 34g Ενέργεια: 546kJ / 129kcal Πρωτεΐνη: 24g Υδατάνθρακες εκ των οποίων σάκχαρα: 2,9g / 1,8g Λίπη εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 2,1g / 1,1g Ίνες: 2,1g Αλάτι: 0,4g Ασβέστιο: 152mg Φώσφορος: 91mg Μαγνήσιο: 30mg L-Λευκίνη: 2,56g L-Βαλίνη: 1,42g L-Ισολευκίνη: 1,55g Κάλιο: 182mg Γλουταμίνη: 4,36g L-Ασπαρτικό Οξύ: 2,65g L-Λυσίνη: 2,30g L-Προλίνη: 1,34g L-Θρονίνη: 1,63g L-Αλανίνη: 1,21g L-Σερίνη: 1,12g L-Φαινυλαλανίνη: 0,73g L-Τυροσίνη: 0,64g L-Αργινίνη: 0,51g L-Μεθειονίνη: 0,52g L-Iστιδίνη: 0,35g L-Κυστεϊνη: 0,54g L-Τρυπτοφάνη: 0,37g L-Γλυκίνη: 0,35g

2) USN CLA Green Tea (90caps)

Ανά Μερίδα (1 κάψουλα) Έλαιο CLA 80% (από κενταύριο) χορηγούμενο CLA (C18:2) Εκχύλισμα Πράσινου Τσαγιού (Παροχή Πολυφαινολών, Κατεχινών, EGCG) Βιταμίνη Ε (αντιοξειδωτικό) 1000mg 800mg 600mg 3,3mgTE


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

1) USN 100% Whey Protein Premium (2280gr)

Ανακατέψτε μία δόση - ένα scoop - σε 150-200 ml δροσερό νερό. Αναλόγως του διατροφικού σας προγράμματος, καταναλώστε 2-4 μερίδες ημερησίως.

2) USN CLA Green Tea (90caps)

Με τα γεύματα ή αμέσως μετά. Καταναλώστε 1 με 2 softgels, δύο με τρεις φορές ημερησίως.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ