Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Trec Nutrition MaxCarb (1000gr)

Εξαντλήθηκε

Trec Nutrition MaxCarb 1000gr

Το Maxcarb της Trec Nutrition είναι ένα εξαιρετικά διαλυτό σύμπλεγμα διαφοροποιημένων ολιγο- και πολυσακχαριτών, εμπλουτισμένο με ηλεκτρολυτικά στοιχεία. Το Maxcarb της Trec Nutrition είναι μια προηγμένη σύνθεση υδατανθράκων-ορυκτών που συνίσταται ιδιαίτερα στους ανθρώπους που ασκούν προπονήσεις αντοχής και γενικά αθλήματα αντοχής.

Περιέχει υδατάνθρακες, που συμβάλλουν στην ανάκτηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας (συστολή) μετά από έντονη και / ή μακρόχρονη σωματική άσκηση. Το ευεργετικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη συνολική κατανάλωση (από όλες τις πηγές) 4g υδατανθράκων ανά 1 kg σωματικού βάρους, σε δόσεις, εντός των πρώτων 4 ωρών μετά από έντονη και / ή μακρόχρονη σωματική άσκηση που οδηγεί σε μυική κόπωση και εξάντληση των αποθεμάτων γλυκογόνου.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

9,90 € 14,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ