Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

TMU Ultra CLA Multivitamin Pack

Πακέτο Κάψιμο Λίπους & Βιταμινών

TMU Ultra CLA Multivitamin Pack

1) TMU Ultra Cuts (90tabs)

Το TMU ULTRA CUTS συνιστά την κορυφαία πρόταση για την καύση του λίπους και την παραγωγή ενέργειας. Πρόκειται για θερμογεννητικούς λιποδιαλύτες με καφεΐνη, οι οποίοι απευθύνονται σε προχωρημένους αθλητές και επιτυγχάνουν την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σε συνδυασμό με τη διατήρηση της καθαρής μυϊκής μάζας.

2) TMU CLA 1000 (120caps)

To TMU CLA 1000 αποτελεί μία εκλεπτυσμένη σύνθεση από λιποδιαλύτες χωρίς καφεΐνη σε μαλακές κάψουλες, η οποία συντελεί καθοριστικά στη διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ μυϊκού και λιπώδους ιστού.

3) TMU Complete Multivitamin (120caps)

Μοναδικό πολυβιταμινούχο κράμα με πλούσια διατροφική αξία, το TITANIUM COMPLETE MULTIVITAMIN συνδυάζει άψογα 13 βιταμίνες και 11 μέταλλα, εφοδιάζοντας τον οργανισμό με κάθε απαραίτητο στοιχείο για την εύρυθμη λειτουργία και τη βέλτιστη απόδοσή του.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

75,80 € 90,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ