Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Sole Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής F63

 • Ισχύς μοτέρ DC: Continuous 3,00hp
 • Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα: 1-20 km/h
 • Κλίση: ηλεκτρική 0-15%
 • Επιφάνεια τρεξίματος (ΜxΠ): 153 x 51 cm
 • Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg
 • Δυνατότητα διασύνδεσης μέσω Βluetooth για χρήση εφαρμογών όπως Sole App, Συγχρονισμό δεδομένων με Nike+, Fitbit, Health, Record, MapMyFitness, MyFitnessPal
1.770,00 € 1.850,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Sole Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής F63

Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Sole F63 αποτελεί ένα ιδανικό όργανο γυμναστικής για αρχάριους αλλά και για απαιτητικούς χρήστες για γυμναστική στο σπίτι ! Η ταχύτητα και η κλίση ελέγχονται από την κονσόλα τόσο χειροκίνητα όσο και με τα πλήκτρα άμεσης επιλογής στις χειρολαβές, για μεγαλύτερη ευκολία κατά την άσκηση, ενώ στην 6,5" LCD Οθόνη ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ενδείξεις όπως ο χρόνος, η απόσταση, οι καρδιακοί παλμοί, οι θερμίδες, η ταχύτητα, ο ρυθμός, η κλίση. 

Διαθέτει μία μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος για παροχή άνεσης στον ασκούμενο, η οποία στηρίζεται σε αντικραδασμικό δάπεδο και σε συνδυασμό με τη στιβαρή κατασκευή του, μπορεί να αντέξει και χρήστες βάρους έως 150kg

Ο διάδρομος γυμναστικής Sole F63σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής ενός απότα 9 προγράμματα προπόνησης (2 καρδιακών παλμών + 5 προκαθορισμένα + 2 χρήστη), ενώ διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα Bluetooth για σύνδεση με εφαρμογές όπως Sole App, Συγχρονισμό δεδομένων με Nike+, Fitbit, Health, Record, MapMyFitness, MyFitnessPal κάνοντας έτσι την άσκηση πιο ευχάριστη και διασκεδαστική !

Ο Sole F63 έχει χαρακτηριστεί ως "Simple the Best" στην κατηγορία του, από διάφορα site καταναλωτών αλλά και από περιοδικά. Συνδυάζει την καλή ποιότητα των υλικών και καλή τιμή σύμφωνα με αυτά που προσφέρει. Διαθέτει LCD οθόνη 6,5" η οποία προβάλει τις απαραίτητες ενδείξεις, και ειδική θήκη για το κινητό/tablet σας. Επίσης κατά την διάρκεια της άσκησεις έχει USB για να φορτίζετε την συσκευή σας, την οποία μπορείτε να συνδέσετε μέσω Bluetooth ή καλωδίου Jack (3,5mm) για παίξετε μουσική από τα ενσωματωμένα ηχεία. Εξοπλισμένος με ποιοτικό μοτέρ 3HP, άνετο δάπεδο τρεξίματος, και ηλεκτρική κλίση μέχρι 15%, εχει χειριστήρια ταχύτητας και κλίσης στις χειρολαβές για άνετες εναλλαγές. Τέλος συνδέεται με εφαρμογές όπως Kinomap για Interactive διαδρομές.

Κονσόλα που Εντυπωσιάζει

Η Κονσόλα του διαδρόμου F63 της SOLE είναι από τις πιο εντυπωσιακές κονσόλες που έχει βγάλει η εταιρία. Καθαρή LCD οθόνη με όλα τα απαραίτητα δεδομένα να αναγράφονται, όπως Χρόνος, Απόσταση, Καρδιακοί Παλμοί, Θερμίδες, Ταχύτητα, Ρυθμός (Λεπτά/Χιλομέτρο), Κλίση. Στην κορυφή θα βρείτε εναν διπλό ανεμιστήρα ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την διάρκεια έντονης προπόνησης. Δεξιά και αριστερά από τον ανεμιστήρα θα βρείτε τα ενσωματωμένα ηχεία για να απολαμβάνετε ελεύθεροι την μουσική σας. Στην Κονσόλα θα βρετε επίσης 2 θήκες σε κάθε πλευρά, στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύσετε διάφορα μικροαντικείμενα, όπως κλειδιά, κινητό, πορτοφολί ή το μπουκάλι σας για όταν διψάσετε.Στο κάτω μέρος θα βρείτε τα κουμπιά άμεσης αλλαγής ταχύτητας και κλίσης, μαζί με το κουμπί επιλογής προβολής οθόνης και τον διακόπτη του ανεμιστήρα. Ενώ ακριβώς πάνω και στα άκρα θα βρείτε τις υποδοχές για είσοδο ήχου (αριστέρα) και έξοδο ήχου (δεξιά) Τέλος στο κάτω σημείο θα βρείτε τους αισθητήρες καρδιακών παλμών για να παρακολουθείτε την κατάσταση σας κατά την διάρκεια της προπόνησης

Θέση Κινητού - Tablet

Στους διαδρόμους της SOLE θα βρείτε μια ξεχωριστή θέση για το Tablet ή το Κινητό σας, η οποία προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής. Έτσι είστε σίγουροι ότι όλα θα μείνουν στην θέση τους, ακόμα και με έντονο τρέξιμο. Στα πλάγια της θέσης θα βρείτε θύρα USB type A στην οποία μπορείτε να συνδέσετε το κινητό / tablet σας και να το φορτίσετε.

Κουμπιά στα Χερούλια

Ο διάδρομος SOLE F63 διαθέτει στο δεξί και αριστερό χερούλι κουμπιά ελέγχου της ταχύτητας και της κλίσης. Έτσι δεν χρειάζεται να εκτίνετε τα χέρια σας για να ακουμπήσετε την κονσόλα.

Πανίσχυρο Μοτέρ

Κάτω από το μπροστινό καπάκι βρίσκεται η καρδιά του SOLE F63. Ένα πανίσχυρο μοτέρ DC 3HP θα δουλεύει αθόρυβα όσο εσείς προπονήστε.

Σιγουριά σε Κάθε Πάτημα

Με τον διάδρομο SOLE F63 είστε σίγουροι για κάθε βήμα σας. Ο ιμάντας τρεξίματος του είναι κατασκευασμένος από 4 στρώσεις. Έτσι υπάρχουν 2 στρώσεις λάστιχου, 1 στρώση PVC και 1 στρώση Nylon. Το λάστιχο παρέχει ανθεκτικότητα, το PVC εμποδίζει το υπερβολικό τέντωμα, και το Nylon παρέχει μια smooth, κινούμενη επιφάνεια η οποία γλιστράει πάνω άπο το ξύλο και τα ράουλα.

Στιβαρή Κατασκευή - Άνετο Τρέξιμο

Αν και ο SOLE F63 είναι αναδιπλούμενος, για την μέγιστη δυνατή φορητότητα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, σταθερό με έναν μη αναδιπλούμενο διάδρομο. Αυτό επιτυγχάνεται με το σκελετό του ο οποίος είναι από σίδερο και συγκολλημένος! Το σύστημα ανάρτησης "Cushion Flex Suspension System" θα σας παρέχει μια ήσυχη προπόνηση και άνετη. Μετά από μελέτες της SOLE το σύστημα ανάρτησης απορροφά το 40% των κραδασμών που θα είχατε αν τρέχατε στην άσφαλτο.

Ασφαλές Κλείδωμα - Ευκολό Ξεδίπλωμα

Το δίπλωμα/ξεδίπλωμα του διαδρόμου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση. Για να διπλώσετε τον διάδρομο σηκώστε το δάπεδο τρεξίματος προς τα πάνω, μέχρις ότου κλειδώσει στην θέση του. Η ασφάλεια βρίσκεται στο άνω μέρος του διαδρόμου (όπως είναι διπλωμένος) μειώνοντας την πιθανότητα κάποιο παιδί να την απελευθερώσει μόνο του. Για να ξεδιπλώσετε τον διάδρομο, απλά απελευθερώστε την ασφάλεια και ο διάδρομος χωρίς κόπο θα κατέβει στην θέση που πρέπει μόνος του.

Εύκολο στην Αποθήκευση

Οταν είναι αναδιπλωμένος ο διάδρομος πιάνει ελάχιστο χώρο έτσι μπορείτε να έχετε ελεύθερο το δωμάτιο σας, χωρίς να σας περιορίζει.

Ξεκινήστε την προπόνησή σας με το Kinomap!

Η εφαρμογή Kinomap, η μεγαλύτερη πλατφόρμα γεωγραφικής κατανομής βίντεο στον κόσμο, παρέχει εφαρμογές προπόνησης ώστε να προσφέρει τη δυνατότητα σε δρομείς, ποδηλάτες και κωπηλάτες να προπονηθούν σε υπάρχουσες διαδρομές. Το Kinomap μετατρέπει το ποδήλατο γυμναστικής, το διάδρομο ή τη κωπηλατική σας, σε μια διασκεδαστική συσκευή γυμναστικής. Επιλέξτε ένα βίντεο και προπονηθείτε με την εφαρμογή Kinomap. Παρακολουθήστε την πρόοδο σας στο χάρτη καθώς παρακολουθείτε το βίντεο. Η εφαρμογή θα αλλάζει κλίση ή αντίσταση στον εξοπλισμό σας, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν στο βίντεο που επιλέγετε, σε πραγματικό χρόνο. Το Kinomap λειτουργεί σε οποιονδήποτε συμβατό εξοπλισμό προπόνησης χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone ή του tablet σας. Όλα τα όργανα γυμναστικής της SOLE Fitness (2019+) με δυνατότητα Bluetooth είναι πλέον συμβατά με το Kinomap

Πατήστε για έλεγχο συμβατότητας της συσκευής σας με την εφαρμογή Kinomap

Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS ή Android

SOLE Fitness APP!

Η SOLE Fitness, μέσω της εφαρμογής SOLE Fitness APP, σας επιτρέπει να καταγράψετε τα δεδομένα της άσκησής σας, από το μηχάνημα γυμναστικής σας, σε όποια συσκευή Android ή Apple διαθέτετε. Τα δεδομένα αυτά, καταχωρούνται στο προσωπικό σας ημερολόγιο άσκησης και μπορούν επίσης να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε άλλη σχετική-συμβατή εφαρμογή Fitness. Η εφαρμογή SOLE Fitness APP, συνδέεται στον διάδρομο, το ποδήλατο ή το ελλειπτικό σας μέσω Bluetooth. Μπορείτε να δείτε τα τρέχοντα δεδομένα της άσκησής σας, σε 3 διαφορετικές οθόνες προβολής, στην συσκευή σας Android ή Apple. Με την ολοκλήρωση της άσκησης σας, τα δεδομένα αποθηκεύονται αυτόματα στο προσωπικό σας ημερολόγιο άσκησης για ενδεχόμενη μελλοντική χρήση.

Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS ή Android


ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • 3,00hp
  Ισχύς μοτέρ DC
 • 1-20 km/h
  Ελάχιστη / μέγιστη ταχύτητα
 • 0-15%
  ηλεκτρική κλίση
 • 153 x 51 cm
  Επιφάνεια τρεξίματος (ΜxΠ)
 • 9 Προγράμματα
  2 καρδιακών παλμών + 5 προκαθορισμένα + 2 προγράμματα χρήστη
 • 150 kg
  μέγιστο βάρος χρήστη
 • 113 kg
  καθαρό βάρος
 • 211 x 89 x 168 cm
  διαστάσεις όταν στηθεί
 • Οθόνη LCD 6.5"
  με ενδείξεις ταχύτητας, χρόνου, απόστασης, κλίσης, καρδιακών παλμών, θερμίδων, ρυθμού
 • Μέτρηση καρδιακών παλμών
  με αισθητήρες παλάμης
 • Εξοπλισμός
  διακόπτες ταχύτητας και κλίσης στις χειρολαβές, Κουμπιά άμεσης επιλογής προγράμματος, πρόσθετη γέφυρα για την ενίσχυση της ακαμψίας, Ρόδες μεταφοράς, ανεμιστήρες, θήκη μπουκαλιού, υποδοχή ακουστικών, είσοδος ήχου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

2 έτη από την επίσημη αντιπροσωπία & 10 έτη στο μοτέρ 


ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ - Sole Ηλεκτρικός Διάδρομος Γυμναστικής F63 (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ