Σετ λάστιχα αντίστασης Loop (4 τεμάχια)

Σετ λάστιχα αντίστασης Loop (4 τεμάχια)

Αυτά τα Λάστιχα Αντίστασης Loop είναι απαραίτητα ως προσθήκη σε οποιαδήποτε καθημερινή προπόνηση ή πρόγραμμα αποκατάστασης τραυματισμού. Ο κλειστός σχεδιασμός τους, εξαλείφει την ανάγκη να δένετε κόμπους και είναι ιδανικό για ασκήσεις του κάτω μέρους του σώματος.


LivePro

Η εταιρεία

Η LivePro είναι μία εξειδικευμένη σειρά προϊόντων της LiveUp, ειδικά σχεδιασμένη για χρήση σε επαγγελματικό χώρο και όχι μόνο.

Από το 2004, η LiveUp προσφέρει αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ γυμναστικής υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από καινοτόμο σχεδιασμό και αξιόπιστη κατασκευή. Στόχος της εταιρείας είναι να καλύπτει τις ανάγκες των αθλητών για είδη yoga, pilates, crossfit και φυσικά ασκήσεων ενδυνάμωσης, καθώς και να προσφέρει σε όλους τα εφόδια για να ακολουθήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής.

Με μια ματιά

Σετ λάστιχα αντίστασης Loop

Αυτό το πολύ δημοφιλές σετ λάστιχων αντίστασης loop περιέχει τέσσερα τεμάχια διαφορετικών αντιστάσεων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή συμπληρωματικά για επιπλέον αντίσταση.

Τα λάστιχα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ενισχυμένο υλικό latex για να εξασφαλιστεί μέγιστη διάρκεια ζωής και σωστή ελαστικότητα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φυσική άσκηση, θεραπεία, αποκατάσταση, έλξεις, διατάσεις, yoga, pilates και κάθε άλλη γενική αερόβια άσκηση.

Συχνές Ασκήσεις

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΥλικό
100% ενισχυμένο ελαστικό latexΑντιστάσεις

Light 10lbs

Medium 20lbs

Heavy 30lbs

X-Heavy 40lbs


Διαστάσεις

Light 500x50x0.4mm

Medium 500x50x0.7mm

Heavy 500x50x0.9mm

X-Heavy 500x50x1.2mm


Χρώμα

Πράσινο (Light)

Μπλε (Medium)

Κόκκινο (Heavy)

Μαύρο (X-Heavy)


Τεμάχια στο σετ
4Περιλαμβάνεται
Θήκη για εύκολη μεταφοράΧρήση
Οικιακή και Επαγγελματική 

Επιλέξτε παραλλαγή:

9,90 15,00
Please select variants first

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ