Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Real Pharm Zinc (90tabs)

  • έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή, 
  • συμμετέχει στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων τεστοστερόνης στον ορό, 
  • επηρεάζει το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, 
  • συμμετέχει στον μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και των υδατανθράκων. 
8,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Real Pharm Zinc είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής υψηλής ποιότητας συμπυκνωμένο σε δισκία των 450 mg. Αποτελεί μέρος των μοναδικών συμπληρωμάτων Health Series, που δημιουργήθηκαν από την Real Pharm. Ο ψευδάργυρος είναι ένα στοιχείο εξαιρετικά σημαντικό για κάθε ζωντανό οργανισμό και παίζει ζωτικό ρόλο σε πολλές πτυχές της λειτουργίας του. 


Τα πιο αξιοσημείωτα από αυτά είναι: θετική επίδραση στις λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος, προστασία από το κοινό κρυολόγημα, τη γρίπη ή την επιπεφυκίτιδα θετικό αντίκτυπο στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή συμμετέχει στη διατήρηση του φυσιολογικού επιπέδου τεστοστερόνης στο πλάσμα συμμετέχει στο μεταβολισμό των πρωτεϊνών, των λιπών και των υδατανθράκων βελτιώνει τις πνευματικές ικανότητες επιταχύνει την επούλωση των πληγών και καταπραΰνει τους ερεθισμούς του δέρματος 

Ο ψευδάργυρος παίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη διατροφή των αθλητών, αλλά όλων μας. 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες, καθώς αποτρέπει την τριχόπτωση και το σπάσιμο των νυχιών. Εκτός από όλες τις πτυχές που περιγράφονται παραπάνω, η ανεπάρκεια ψευδαργύρου μπορεί να προκαλέσει έλλειψη όρεξης, δερματικές παθήσεις ή ακόμα και απώλεια γεύσης και όσφρησης. Θα πρέπει επίσης να φροντίσετε να συμπεριλάβετε αυτό το υποτιμημένο στοιχείο στο συμπλήρωμά σας, ο οργανισμός σας σίγουρα θα ωφεληθεί πολύ! Ταμπλέτες ZINC, σχεδιασμένες τόσο για επαγγελματίες αθλητές όσο και για ερασιτέχνες. 

Το συμπλήρωμα διατροφής ZINC είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που συμπληρώνει τη διατροφή των αθλητών με ψευδάργυρο. Ψευδάργυρος που περιέχεται στο προϊόν: επηρεάζει θετικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, συμμετέχει στη σύνθεση του DNA και στην κυτταρική διαίρεση, έχει θετική επίδραση στη γονιμότητα και την αναπαραγωγή, συμμετέχει στη διατήρηση των φυσιολογικών συγκεντρώσεων τεστοστερόνης στον ορό, επηρεάζει το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, συμμετέχει στον μεταβολισμό των μακροθρεπτικών συστατικών και των υδατανθράκων. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

παράγοντας διόγκωσης - μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξτρίνη, γαλακτικός ψευδάργυρος, αντισυσσωματικός παράγοντας - άλατα μαγνησίου στεατικών οξέων, αντισυσσωματικός παράγοντας - διοξείδιο του πυριτίου.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1 δισκίο Γαλακτικό ψευδάργυρο 59 mg Εκ των οποίων ψευδάργυρος 15 mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Καταναλώστε 1 ταμπλέτα μία φορά την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη ποσότητα του 1 δισκίου την ημέρα. Το προϊόν προορίζεται για ενήλικες και υγιή άτομα. 

Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από έγκυες γυναίκες και μητέρες που θηλάζουν. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ