Από το 1990

Real Pharm Z-3 (120tabs)

ΖΜΑ
  • Αυξάνει την τεστοστερόνη
  • Ρυθμίζει τα επίπεδα αυξητικής ορμόνης
  • Επιταχύνει την αποθεραπεία
  • Μεγιστοποιεί την μυϊκή ανάπτυξη
10,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θέλετε να αυξήσετε ενεργά τη σύνθεση των αναβολικών ορμονών; Στόχος σας είναι να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα κάθε προπόνησης και να βελτιώσετε τη λειτουργία του ενδοκρινικού σας συστήματος; 


Το Z-3 της Real Pharm είναι το εισιτήριο για την επιτυχία σας! Ο μοναδικός συνδυασμός μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμίνης Β6 θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη λειτουργία του ενδοκρινικού σας συστήματος και να αυξήσετε την παραγωγή των βασικών αναβολικών ορμονών με τρόπο φυσικό και ασφαλή για την υγεία σας. 

Η πατενταρισμένη φόρμουλα αυτού του συμπληρώματος έχει δημιουργηθεί ειδικά για να ταιριάζει στις ανάγκες των αθλητών και των σωματικά ενεργών ατόμων που θα ήθελαν να βελτιώσουν τη δραστηριότητα του ενδοκρινικού τους συστήματος, κάτι που θα έκανε κάθε προπόνηση πιο αποτελεσματική! 

Το προϊόν διατίθεται ως εύχρηστα δισκία και περιέχει: 

Ψευδάργυρος και μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή κιτρικού. Με τη μοναδική μας συνταγή θα αναπληρώσετε τις ελλείψεις σημαντικών θρεπτικών συστατικών και τελικά θα πετύχετε τους προπονητικούς σας στόχους! 

Η δραστηριότητα του Z-3 επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα του ύπνου και υποστηρίζει τις διαδικασίες αναγέννησης που λαμβάνουν χώρα κατά τη φάση της βαθιάς φάσης του ύπνου REM. Επιλέξτε την υψηλότερη ποιότητα συμπληρωμάτων για αθλητές και την εμπειρία της Real Pharm που έχει ήδη αναγνωριστεί ανάμεσα στα καλύτερα από τα καλύτερα! 

Μπείτε στην ομάδα εκείνων που εκτιμούν την υγεία τους και στηρίζουν το σώμα τους στον δύσκολο δρόμο προς την τελειότητα! Η Real Pharm είναι η καλύτερη υποστήριξη για την επιδίωξη των στόχων σας! 

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Το Z-3 της Real Pharm περιέχει μια φόρμουλα που σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες επηρεάζει άμεσα τη βιοσύνθεση και την αυξημένη δραστηριότητα των ορμονών - DHEA (τεστοστερόνη, αυξητικός παράγοντας τύπου ινσουλίνης IGF-1 και λεπτίνη)


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Λαμβάνετε 1 μερίδα (3 ταμπλέτες) του προϊόντος μία φορά την ημέρα. 

Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη ημερήσια δόση της 1 μερίδας (3 ταμπλέτες) την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ