Από το 1990

Real Pharm Panax Ginseng (90caps)

Ginseng (Κατά της Κόπωσης)
  • Φυτικό συμπλήρωμα Γκίσενγκ
  • Τόνωση ενέργειας
  • Φυσικό Αφροδισιακό
13,90 € 12,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Panax Ginseng είναι ένα από τα πιο ευεργετικά συμπληρώματα διατροφής για αθλητές. Παρέχει στον οργανισμό μεγάλες ποσότητες εκχυλίσματος κορεάτικου ginseng. Αυτό οδηγεί σε αύξηση της συνολικής αντοχής, αλλά και στην εξάλειψη του υπερβολικού στρες και της προπονητικής υπερφόρτωσης. Το σώμα είναι προετοιμασμένο για μια πολύ υψηλή προσπάθεια, η οποία μεταφράζεται σε έντονες προπονήσεις σε πολύ υψηλό επίπεδο. 


Οι αθλητές μπορούν να εξελιχθούν και να επιτύχουν όλο και καλύτερα αποτελέσματα στον κλάδο τους. Panax Ginseng - σύνθεση και δοσολογία Η σύνθεση του Panax Ginseng περιλαμβάνει το προαναφερθέν κορεατικό εκχύλισμα ginseng και μια κάψουλα ζελατίνης. Οι αθλητές πρέπει να λαμβάνουν μία κάψουλα ημερησίως. 

Μπορείτε να το κάνετε κατά την κρίση σας, δηλαδή πριν την προπόνηση και μετά την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής μονάδας. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από μικρά παιδιά, άτομα αλλεργικά στο εκχύλισμα κορεατικού ginseng ή σε κάψουλες ζελατίνης, μητέρες που θηλάζουν και έγκυες γυναίκες. Είναι επιτακτική ανάγκη να εξετάσετε τη διαδικασία αποθήκευσης και να τοποθετήσετε το Panax Ginseng σε μια τοποθεσία απαλλαγμένη από υπερβολικό φως και υγρασία. 

Η υπέρβαση της μέγιστης ημερήσιας δόσης μπορεί να οδηγήσει σε ορισμένες διαταραχές του οργανισμού. Panax Ginseng - δράση Το Panax Ginseng είναι υπεύθυνο για: βελτίωση της συγκέντρωσης και της εστίασης, αύξηση της αντοχής του σώματος, αύξηση της έντασης της προπόνησης, εξαλείφοντας το αίσθημα κούρασης και κόπωσης, υποστήριξη για την εργασία του εγκεφάλου, ταχύτερη σωματική και πνευματική αναγέννηση. 

Όπως μπορείτε να δείτε, το συμπλήρωμα διατροφής βοηθά σε πολλά διαφορετικά επίπεδα και παίζει ανεκτίμητο ρόλο στην αθλητική καριέρα επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Το Panax Ginseng προτείνεται ειδικά για κλάδους δύναμης, καθώς και για αθλήματα ταχύτητας, αντοχής και αντοχής. Είναι μια φυσική πηγή πολλών σημαντικών βιταμινών (συμπεριλαμβανομένων των Α, Ε, C και εκείνων της ομάδας Β). 

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μειώνει την αρτηριακή πίεση και επίσης καθυστερεί τη διαδικασία γήρανσης του οργανισμού. Τόσο οι νέοι όσο και οι πολύ ώριμοι αθλητές θα επωφεληθούν από αυτό το αποδεδειγμένο συμπλήρωμα.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Εκχύλισμα κορεατικού ginseng, κάψουλα ζελατίνης (ζελατίνη, νερό)

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ανά μερίδα 1 κάψουλα εκχύλισμα κορεατικού ginseng 500 mg 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ