Από το 1990

Real Pharm Magnesium + B6 (90tabs)

Μαγνήσιο + Β6
  • Υψηλή δόση άκρως εύπεπτου μαγνησίου σε μορφή κιτρικού
  • Πολύτιμη προσθήκη πυριδοξίνης
  • Υποστηρίζει το νευρικό, το καρδιαγγειακό και το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Αναστέλλει το αίσθημα κόπωσης
  • Υποστηρίζει την εκπαίδευση και την αναγέννηση μετά από αυτήν
9,00 € 15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Real Pharm Magnesium + B6 (90tabs)


Το Real Pharm Magnesium Citrate + B6 είναι το πιο ποιοτικό συμπλήρωμα διατροφής με βάση το μαγνήσιο με την προσθήκη βιταμίνης Β6. Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία των διεργασιών του νευρικού συστήματος και μειώνει το αίσθημα κόπωσης και κόπωσης. 


Το κύριο δραστικό συστατικό του προϊόντος είναι το μαγνήσιο με τη μορφή κιτρικού. Είναι ένας συνδυασμός άλατος κιτρικού οξέος με μαγνήσιο και η απορροφησιμότητα του υπολογίζεται περίπου στο 90%. 

Για σύγκριση, η άλλη μορφή του που χρησιμοποιείται σε παρόμοια συμπληρώματα - το οξείδιο του μαγνησίου - είναι εύπεπτη μόνο σε ποσοστό 4%. Αυτό το στοιχείο ενεργοποιεί περίπου 300 ένζυμα μεταβολισμού υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους. 

Είναι το πιο σημαντικό ενδοκυτταρικό κατιόν και οι ανεπάρκειές του οδηγούν σε σοβαρές επιπλοκές τόσο σωματικές όσο και ψυχικές. Επιπλέον, το προϊόν περιέχει επίσης βιταμίνη Β6, αλλιώς γνωστή ως πυριδοξίνη. 

Είναι απαραίτητο για τη λειτουργία ολόκληρου του οργανισμού. Είναι υπεύθυνο για την καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, τις μυϊκές συσπάσεις και το έργο της καρδιάς και επίσης τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Είναι επίσης απαραίτητο για την παραγωγή αιμοσφαιρίνης.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό

ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος. Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δραστικά συστατικά 1 δισκίο% NRV 2 δισκία% NRV Κιτρικό μαγνήσιο 1050 mg * 2100 mg * συμπεριλαμβανομένου μαγνησίου 150 mg 40% 300 mg 80% βιταμίνη Β6 5 mg 357% 10 mg 714%

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

2 ταμπλέτες την ημέρα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ