Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid (500ml)

  • θα σας επιτρέψει να κάψετε λίπος γρήγορα και να παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά
  • με L-καρνιτίνη, βιταμίνη Β1, Β6 και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, του οποίου η μοναδική φόρμουλα θα σας επιτρέψει να μειώσετε αποτελεσματικά το βάρος! 
  • θα παρατηρήσετε γρήγορα απώλεια βάρους, 
  • θα νιώσετε μια έκρηξη ενέργειας
  • θα μειώσετε τον κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμινών Β
  • περιέχει κορυφαίας ποιότητας L-καρνιτίνη (1500 mg ανά μερίδα!), η οποία θα σας επιτρέψει να διεγείρετε τις φυσικές διαδικασίες καύσης λίπους στο σώμα σας.
15,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ψάχνετε για ένα ασφαλές και αποτελεσματικό συμπλήρωμα που θα σας επιτρέψει να κάψετε λίπος γρήγορα και να παρέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά; 


Επιλέξτε L-Carnitine 1500 + GREEN TEA - το μόνο συμπλήρωμα που διατίθεται στην αγορά με L-καρνιτίνη, βιταμίνη Β1, Β6 και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, του οποίου η μοναδική φόρμουλα θα σας επιτρέψει να μειώσετε αποτελεσματικά το βάρος! 

Η L-Carnitine 1500 + GREEN TEA είναι ένα βολικό υγρό προϊόν που συνιστάται ιδιαίτερα για σωματικά δραστήρια άτομα όπως επαγγελματίες αθλητές. Ο συνδυασμός ενός γνωστού παράγοντα απώλειας βάρους, της L-καρνιτίνης, με βασικές βιταμίνες και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια επαναστατική φόρμουλα, η οποία όχι μόνο επιταχύνει την καύση λίπους, αλλά επίσης ενισχύει τις βασικές μεταβολικές διεργασίες, βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση! Με την L-Carnitine 1500 + GREEN TEA θα παρατηρήσετε γρήγορα απώλεια βάρους, θα νιώσετε μια έκρηξη ενέργειας και θα μειώσετε τον κίνδυνο ανεπάρκειας βιταμινών Β, οι οποίες επηρεάζουν τις περισσότερες βιολογικές διεργασίες στο σώμα σας! Το προϊόν μας περιέχει κορυφαίας ποιότητας L-καρνιτίνη (1500 mg ανά μερίδα!), η οποία θα σας επιτρέψει να διεγείρετε τις φυσικές διαδικασίες καύσης λίπους στο σώμα σας. 

Η προσθήκη πράσινου τσαγιού και βιταμινών Β επιταχύνει το μεταβολισμό, βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, βοηθά στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων χοληστερόλης, έχει διουρητική δράση και υποστηρίζει τέλεια τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος! Μεγάλη δόση βιταμίνης Β6 ενισχύει τον μεταβολισμό της ομοκυστεΐνης και εγγυάται την αποτελεσματική απόκτηση ενέργειας που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του σώματος. 

Η L-καρνιτίνη 1500 + ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΓΙ εγγυάται όλα τα αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν! Αυτό το προϊόν όχι μόνο θα σας επιτρέψει να χάσετε κιλά, αλλά θα ενισχύσει επίσης τη λειτουργία του σώματός σας και παρέχει αποτελεσματική προστασία από τις ελεύθερες ρίζες! Επιλέξτε ποιότητα που εγγυάται τα συμπληρώματα Real Pharm. Δείτε επίσης άλλους λιποδιαλύτες Real Pharm και επιλέξτε το τέλειο προϊόν σας, που θα σας επιτρέψει να επιτύχετε επιτέλους τη σωματική διάπλαση που πάντα ονειρευόσασταν!


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 μερίδα - 15 ml % RWS L-καρνιτίνη 1500 mg - Εκχύλισμα από φύλλα πράσινου τσαγιού (camellia sinensis). Το τυποποιημένο είναι 98% πολυφαινόλες 50% EGCG 15 mg 14,7 mg 7,5 mg - Θειαμίνη 3,75 mg 341% Βιταμίνη Β6 7,5 mg 536%


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πιείτε μία μερίδα (15 ml) του προϊόντος απευθείας ή αναμεμειγμένο με νερό τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το γεύμα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση της 1 μερίδας την ημέρα. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ