Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Real Pharm Crea Stack (420gr)

  • Ραγδαία αύξηση δύναμης & αντοχής
  • Γρήγορη αποκατάσταση
  • Ταχεία απορρόφηση
  • Μια ποικιλία 3 τύπων κρεατίνης
  • Βιταμίνη Β6 που μειώνει την κόπωση
  • Χωρίς καφεΐνη

Επιλέξτε παραλλαγή:

26,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Crea-stack της Real Pharm είναι μια τέλεια ισορροπημένη στοίβα κρεατίνης για επαγγελματίες αθλητές και όλους τους λάτρεις των σπορ. Η συσκευασία περιέχει 420 γραμμάρια του συμπληρώματος διατροφής, που ισοδυναμούν με 70 ημερήσιες μερίδες του προϊόντος. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν, η διατροφή σας συμπληρώνεται με τρεις διαφορετικές μορφές κρεατίνης - μονοϋδρική, μηλική και υδροχλωρική - καθώς και με βιταμίνη Β6 και D-ριβόζη. 


Οι δραστικές ουσίες του Crea-Stack έχουν ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του σώματός σας κατά τις περιόδους έντονης σωματικής προσπάθειας και τη δημιουργία μυϊκής μάζας. Η μονοϋδρική κρεατίνη αποκαθιστά τις αποθήκες μυϊκής ενέργειας, υποστηρίζοντας έτσι τη δημιουργία μυϊκής μάζας. Είναι εύκολα απορροφήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από αρχάριους. 

Είναι ένας συνδυασμός ενός μορίου κρεατίνης και ενός μορίου νερού. Η βιοδιαθεσιμότητά του στον ανθρώπινο οργανισμό φτάνει το 93%. Η μηλική κρεατίνη, από την άλλη, συνιστάται ιδιαίτερα σε όσους κάνουν αθλήματα αντοχής. Χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη κατακράτηση νερού στους μύες. Η υδροχλωρική κρεατίνη είναι μια από τις πιο υδατοδιαλυτές κρεατίνες που υπάρχουν στην αγορά. 

Είναι ανθεκτικό στην αλλαγή του pH στον πεπτικό σωλήνα, επομένως μπορεί να ληφθεί σε μικρότερες ποσότητες. 

Δεν ερεθίζει το στομάχι, συμβάλλοντας στην αποφυγή μετεωρισμού. Ο συνδυασμός τριών ενώσεων κρεατίνης καθιστά δυνατές τις ολοκληρωμένες επιδράσεις του στο σώμα σας, ενώ περιορίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πιθανές παρενέργειες. 

Η D-ριβόζη που περιέχεται σε αυτό το προϊόν υποστηρίζει τις διαδικασίες αναγέννησης του σώματος και επίσης διεγείρει τον ενεργειακό μεταβολισμό της καρδιάς. Επιτρέπει τη μείωση της κόπωσης. Σε συνδυασμό με τις ενώσεις κρεατίνης υποστηρίζει την αποτελεσματική διαδικασία οικοδόμησης μάζας. Η βιταμίνη Β6, που υπάρχει επίσης σε αυτό το συμπλήρωμα, είναι ένα άλλο συστατικό απαραίτητο για τον οργανισμό κατά τη διάρκεια έντονης σωματικής προσπάθειας και για τη βελτίωση της αντοχής του. 

Επηρεάζει τα επίπεδα ενέργειας του σώματος. Συμμετέχει επίσης στον μεταβολισμό των πρωτεϊνών, υποστηρίζοντας τη διάσπασή της σε αμινοξέα ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση των μυών.


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

σε 1 μερίδα (6g) μονοϋδρική κρεατίνη 2000mg D-ριβόζη 1500mg μηλική κρεατίνη 1000mg υδροχλωρική κρεατίνη 500mg βιταμίνη Β6 1,2mg


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Χρησιμοποιήστε 6 g (1 μερίδα) του προϊόντος την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κουτάλι μέτρησης που περιλαμβάνεται για να μετρήσετε τη σκόνη. Αφήστε το να διαλυθεί σε 200 ml νερό και πιείτε το.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ