Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

Real Pharm Brain Up (60caps)

Aswagandha + Εκχυλίσματα (Στρες - Κούραση)
  • αποτελεσματική υποστήριξη του εγκεφάλου 
  • αύξηση της αποτελεσματικότητάς
  • πολύ χρήσιμο στην καταπολέμηση του υπερβολικού στρες
  • μπορείτε να ηρεμήσετε, ειδικά πριν από κάποια σημαντικά γεγονότα κατά τα οποία το άγχος μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. 
10,90 € 13,90 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το συμπλήρωμα διατροφής Real Pharm Brain Up 60kaps είναι μια ευεργετική επιλογή όταν πρόκειται για την αποτελεσματική υποστήριξη του εγκεφάλου και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς του. Είναι γνωστό ότι καθημερινά οι άνθρωποι συχνά εργάζονται διανοητικά και πρέπει λογικά να σκέφτονται για να εκτελούν σωστά μεμονωμένες εργασίες. 


Με την ηλικία, η απόδοση του εγκεφάλου μειώνεται, επομένως φροντίστε να είναι στο βέλτιστο επίπεδο. Το προϊόν βελτιώνει όχι μόνο τον εγκέφαλο, αλλά και τη συνολική συγκέντρωση, είναι πολύ χρήσιμο στην καταπολέμηση του υπερβολικού στρες. Χάρη σε αυτό μπορείτε να ηρεμήσετε και να ηρεμήσετε, ειδικά πριν από κάποια σημαντικά γεγονότα κατά τα οποία το άγχος μπορεί να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Το Brain Up είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες που προορίζεται τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες αθλητές. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Η σύνθεση του Real Pharm Brain Up περιέχει πολλά πολύ γνωστά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του εκχυλίσματος ρίζας τριαντάφυλλου Rhodiola (συμπεριλαμβανομένου 3 τοις εκατό ροζαβίνης και 1 τοις εκατό σαλιδροσίδες). Επίσης, ελήφθη μέριμνα ώστε να συμπεριληφθεί το εκχύλισμα Bacopa Monnieri (συμπεριλαμβανομένου του 50 τοις εκατό των βακοσιδών) στο συμπλήρωμα διατροφής. 

Χάρη σε αυτά τα συστατικά, η εγκεφαλική εργασία θα είναι ικανοποιητική, ανεξάρτητα από το πόσες ώρες περνάτε στο γραφείο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάθε ώρα θα μπορείτε να βασίζεστε στον εγκέφαλό σας και να είστε σίγουροι ότι θα παραμένετε 100% συγκεντρωμένοι, ακόμη και σε περιόδους αυξημένης προσπάθειας και αγχωτικών καταστάσεων. 

Όσον αφορά τη συμπλήρωση της σύνθεσης του προϊόντος, αξίζει να αναφέρουμε τα ακόλουθα συστατικά: εκχύλισμα Ashwagandha (συμπεριλαμβανομένων 7 τοις εκατό με ανολίδες), αντισυσσωματικό παράγοντα, διοξείδιο του πυριτίου, νερό, οξείδιο του τιτανίου, στεατικό μαγνήσιο, βαφή και ζελατίνη βοείου κρέατος. 


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

εκχύλισμα χρυσής ρίζας (Rhodiola roseaL.) τυποποιημένο εκχύλισμα σε 3% ροζαβίνες και 1% σαλιδροζίτες, εκχύλισμα Bacopa monnieri τυποποιημένοι βακκοζίτες, εκχύλισμα ashwagandha (Withania somnifera) τυποποιημένο σε 50% αντισυσσωματοποιητικά μέσα: μαγνήσιο στεαρτέιφ σινιόν: ζελατίνη, νερό, χρωστική: οξείδιο του τιτάνου.  

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρυσή ρίζα (Rhodiola rosea L.) 40mg εκχύλισμα Bacopa monnieri 150mg εκχύλισμα Ashwagandha 300mg 


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Συνιστάται η κατανάλωση μιας κάψουλας την ημέρα, κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Η κάψουλα πρέπει να λαμβάνεται με στερεά ποσότητα νερού, ώστε να απορροφάται γρήγορα στον οργανισμό. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το προϊόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο της τρέχουσας δίαιτας, αλλά μόνο ως συμπλήρωμα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ