Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Real Pharm B Complex (90tabs)

Βιταμίνες Β + C + E
  • Σύμπλεγμα βιταμινών Β
  • Μεταβολισμός υδατανθράκων και πρωτεϊνών
  • Βελτίωση του νευρικού συστήματος
7,50 € 11,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το σώμα που εκτίθεται σε μεγάλη σωματική προσπάθεια χρειάζεται ειδική υποστήριξη παρέχοντάς του ενώσεις που είναι βασικές για τη λειτουργία του. 


Αυτό περιλαμβάνει βιταμίνες Β που είναι υπεύθυνες για τις περισσότερες μεταβολικές διεργασίες. Με γνώμονα τους επαγγελματίες αθλητές και τους λάτρεις του ενεργού τρόπου ζωής, η Real Pharm δημιούργησε αυτή τη σύνθεση βιταμινών Β εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και Ε. 

Η συμπλήρωση με σύμπλεγμα βιταμινών Β από την Real Pharm θα σας δώσει τη βέλτιστη δόση πολύτιμων θρεπτικών συστατικών σε αναλογίες τέλεια προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. τις ανάγκες του σώματος, που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε τυχόν προπονητικές προκλήσεις! 

Το σύμπλεγμα βιταμινών Β είναι ένα σύνολο 10 βιταμινών που συμμετέχουν σε πολλές διαδικασίες. Θα σας βοηθήσουν να αποτρέψετε τυχόν ελλείψεις και θα εμπλουτίσουν τη διατροφή κάθε ατόμου που έχει συνείδηση ​​της υγείας του. Αυτό το προϊόν περιέχει βιταμίνες κορυφαίας ποιότητας που χαρακτηρίζονται από την καλύτερη πεπτικότητα. Θα βελτιώσουν την υγεία σας και θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε σε φόρμα και σε καλή ψυχική κατάσταση. 

Οι βιταμίνες Β συμμετέχουν σε όλες σχεδόν τις μεταβολικές αντιδράσεις στο σώμα σας. Χάρη σε αυτούς μετατρέπουμε την τροφή σε ενέργεια, συνθέτουμε σωστά πρωτεΐνες και γλυκογόνο, χωρίς τα οποία δεν θα μπορούσαμε να χτίσουμε τους τέλειους μύες. 

Επιλέξτε τα βολικά δισκία Vitamin B6 Complex. Θα σας επιτρέψουν να φροντίσετε σωστά το σώμα σας και θα λειτουργήσουν τέλεια όχι μόνο ως μέρος του σχεδίου συμπληρωμάτων για επαγγελματίες αθλητές, αλλά και για όποιον επιθυμεί να αντιμετωπίσει την επιδείνωση της σωματικής και ψυχικής κατάστασης που προκαλείται από ανεπάρκειες των βασικών βιταμινών που είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία όλων των συστημάτων στο σώμα μας! 

Η ποιότητα έχει σημασία - αν θέλετε να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας επιλέξτε τις βιταμίνες που πραγματικά λειτουργούν! Η υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και η γρήγορη απορρόφηση του συμπλέγματος βιταμίνης Β6 είναι τα μυστικά σας όπλα κατά της κούρασης και το κλειδί για να επιτύχετε καλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα προπόνησης. 

 ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Με γνώμονα τους επαγγελματίες αθλητές και τους λάτρεις του ενεργού τρόπου ζωής, η Real Pharm δημιούργησε αυτή τη σύνθεση βιταμινών Β εμπλουτισμένη με βιταμίνη C και Ε. Η συμπλήρωση με σύμπλεγμα βιταμινών Β από την Real Pharm θα σας δώσει τη βέλτιστη δόση πολύτιμων θρεπτικών συστατικών σε αναλογίες τέλεια προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. τις ανάγκες του σώματος, που θα σας επιτρέψουν να αντιμετωπίσετε τυχόν προπονητικές προκλήσεις!


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Πάρτε 1 δισκίο δύο φορές την ημέρα. Μην υπερβαίνετε τη μέγιστη δόση των 2 δισκίων την ημέρα.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ