Δωρεάν Μεταφορικά >49€

ProActive Tricreatine Malate (300gr)

Εξαντλήθηκε

ProActive Tricreatine Malate (300gr)

Το συμπλήρωμα Tricreatine Malate της PROACTIVE περιέχει μηλική κρεατίνη, μια βελτιωμένη μορφή κρεατίνης που χαρακτηρίζεται από καλύτερη διαλυτότητα και μεγαλύτερη χημική σταθερότητα.

Η κρεατίνη αυξάνει την σωματική αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια προπονήσεων με συχνές "εκρήξεις" σε επαναλαμβανόμενα σετ. Η Tricreatine Malate συνιστάται ιδιαίτερα σε επαγγελματίες αθλητές που ασχολούνται με διάφορες αθλητικές ειδικότητες, ειδικά σε περιόδους υπερβολικής σωματικής προσπάθειας. Η μηλική κρεατίνη είναι από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής και τα οφέλη της υποστηρίζονται από πολλές μελέτες ανά τον κόσμο.

Βοηθά στην οικοδόμηση μυϊκής μάζας, βελτιώνει τη δύναμη και παρουσιάζει πολύ καλές αναβολικές ιδιότητες.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Μηλεϊκή κρεατίνη (88,0%), βιταμίνη Β6, παράγοντας κατά της συσσωμάτωσης: γαλακτωματοποιητής: άμυλο, διοξείδιο του πυριτίου, γλυκαντικό: σουκραλόζη, αρώματα, χρώματα: κοχινικό κόκκινο, ινδικό καρμίνη.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μέγεθος μερίδας: 5g Μερίδες σε συσκευασία: 60 Συσκευασία: 300g 

Ενεργά συστατικά 5g% NRV ** Creatine Malate 4,4 g ** συμπεριλαμβανομένης της κρεατίνης 3,3 mg ** Βιταμίνη B6 1,4 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

13,90 € 17,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ