Πολυόργανο Pegasus® JX‑DS913

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση (-9%)

Πολυόργανο Pegasus® JX‑DS913

Το Pegasus® JX-DS913 είναι ένα ανθεκτικό Πολυόργανο, το οποίο προσφέρει μεγάλο πλήθος ασκήσεων και διαθέτει πλάκες συνολικού βάρους 65 κιλών σε προστατευτικό πλέγμα. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μαξιλάρι δικεφάλων, ιμάντα κοιλιακών με διπλή χειρολαβή και μικρή ίσια μπάρα. Οι τροχαλίες του διαθέτουν ρουλεμάν για εξαιρετικά ομαλή κύλιση του φορτίου.


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Pegasus® JX-DS913

Το πολυόργανο Pegasus® JX-DS913 είναι ένα λειτουργικό και εργονομικό μηχάνημα, ιδανικό για προπόνηση δυναμικής στον προσωπικό σας χώρο.

Η εναλλαγή ανάμεσα στη σημαντική ποικιλία ασκήσεων είναι εύκολη ώστε να μη χάνετε χρόνο από το πρόγραμμά σας και να διατηρείτε την έντασή σας σε υψηλά επίπεδα! Επιπλέον, υπάρχει εγκατεστημένο πλέγμα προστασίας για τα βάρη 65 κιλών, ενσωματωμένα μαξιλάρι δικεφάλων και λειτουργία ποδιών, ενώ οι τροχαλίες διαθέτουν ρουλεμάν ώστε να διασφαλίζεται μία ιδιαίτερα ομαλή κύλιση του φορτίου.

Πλάκες βαρών

Το Pegasus® JX-DS913 διαθέτει ενσωματωμένες πλαστικοποιημένες πλάκες βάρους 65 κιλών, μέσα ειδικό πλέγμα προστασίας.

Τροχαλίες

Το πολυόργανο διαθέτει ενισχυμένες τροχαλίες και συρματόσχοινα αεροπορικού τύπου για ομαλή κίνηση κατά την άσκηση.

4 προσαρτήματα

Το JX-DS913 περιλαμβάνει μία μεγάλη και μία μικρή ίσια μπάρα, έναν ιμάντα αστραγάλων και έναν ιμάντα κοιλιακών για το πρόγραμμά σας.

Μαξιλάρι δικέφαλων

Το JX-DS913 είναι εξοπλισμένο με μαξιλάρι δικέφαλων για την καλύτερη εκγύμναση των χεριών σας.

Ιμάντας κοιλιακών

Το JX-DS913 διαθέτει μία επιπλέον τροχαλία πάνω από την πλάτη και στο ύψος του αυχένα, ώστε με τον ενσωματωμένο ιμάντα να εκτελείτε ασκήσεις κοιλιακών.

Μαξιλάρι δικεφάλων

Με το μαξιλάρι δικεφάλων που παρέχεται, μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις όπως κάμψεις δικεφάλων, είτε με την κάτω τροχαλία, είτε με προαιρετικούς αλτήρες.

Πλέγμα προστασίας

Για την ασφάλειά σας και την προστασία των βαρών του πολυοργάνου, θα βρείτε ένα κομψό πλέγμα που όχι μόνο περικλείει, αλλά και αριθμεί τις πλάκες.

Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΒάρη 65 κιλά σε πλάκες
Είδος βαρών Πλαστικοποιημένα
Προστασία βαρών Σε ειδικό πλέγμα προστασίας
Συρματόσχοινα Αεροπορικού τύπου
Ενδεικτικές ασκήσεις Pec deck, τροχαλία πλάτης, πιέσεις στήθους, κάμψεις δικεφάλων, εκτάσεις ποδιών, κωπηλασία, κ.α.Μαξιλάρι δικεφάλων Ναι
Λειτουργία κοιλιακών Ναι
Λειτουργία ποδιών Ναι
Προσαρτήματα Μικρή και Μεγάλη ίσια μπάρα, Ιμάντας αστραγάλων, Ιμάντας κοιλιακών
Μέγιστο βάρος χρήστη 125 κιλά
Διαστάσεις
177 (Μ) x 95 (Π) x 199 (Υ) εκατοστάΣυσκευασία
1ο Κουτί 2ο Κουτί 3ο Κουτί 4ο ΚουτίΔιαστάσεις 186 (Μ) x 46 (Π) x 21 (Υ)
173(Μ) x 38 (Π) x 12 (Υ)
40 (Μ) x 33.5 (Π) x 19 (Υ)
40 (Μ) x 33.5 (Π) x 19 (Υ)Βάρος 42.5 κιλά
14.5 κιλά
32 κιλά 33 κιλά 

499,00 € 550,00 €
Please select variants first

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ