Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Pegasus® Πρέσα Ποδιών/Ημικαθίσματα 45º TR45

  • Το Pegasus Hack Squat/Leg Press είναι ένα σύνθετο μηχάνημα 2 σε 1 που διαθέτει θέση πίεσης ποδιών και ρύθμιση Hack Squat για τέλεια προπόνηση στο κάτω μέρος του σώματος
1.425,00 € 1.760,00 €

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Pegasus "ΤR45" Πρέσα Ποδιών 45º

Το Pegasus Hack Squat/Leg Press είναι ένα σύνθετο μηχάνημα 2 σε 1 που διαθέτει θέση πίεσης ποδιών και ρύθμιση Hack Squat για τέλεια προπόνηση στο κάτω μέρος του σώματος.

Το ΤR45 είναι μία συμπαγής κατασκευή που μπορεί γρήγορα και εύκολα να μετατραπεί από το ένα μηχάνημα στο άλλο σε δευτερόλεπτα και θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε γυμναστήριο ή μικρό στούντιο προπόνησης.

Ημικαθίσματα

Η Πρέσα Ποδιών ΤR45 είναι σχεδιασμένη για την ενδυνάμωση των Γλουτών, των Τετρακεφάλων και των Γαμπών, όλα σε ένα μηχάνημα.

Είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό ατσάλι Gauge 12, διαθέτει μεγάλες συμπαγείς σιδερένιες πλάκες ποδιών, άνετες επενδύσεις στήριξης για το κάτω μέρος της πλάτης και των ώμων και το σύστημα μεταφοράς βάρους κινείται με επαγγελματικής ποιότητας ρουλεμάν σε ράβδους οδήγησης από κράμα χάλυβα. Οι πλευρικές χειρολαβές είναι ρυθμισμένες με 3 θέσεις κλειδώματος, για έλεγχο ασφαλείας και επιλογή διαφορετικών θέσεων εκκίνησης/ διακοπής σε όλες τις κινήσεις Πίεσης Ποδιών ή Ημικαθισμάτων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ