Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Pegasus® Functional Trainer Τοίχου T‑SC01

Το σύστημα τοίχου διπλής τροχαλίας Pegasus T-SC01, λόγω των εξαιρετικά συμπαγών διαστάσεων και της κορυφαίας ποιότητάς του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αθλητικούς χώρους, όπως Personal Studios, φυσιοθεραπευτήρια ή για γυμναστική στο σπίτι.

995,00 € 1.300,00 €

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Functional τοίχου Pegasus® T-SC01

Το σύστημα τροχαλιών T-SC01 ρυθμίζεται εύκολα με μια κίνηση σε 22 διαφορετικά ύψη, ώστε να μπορείτε να εκγυμνάσετε τις περισσότερες μυϊκές ομάδες και να προσθέσετε ποικιλία στην προπόνησή σας.
Το T-SC01 έρχεται με πλήρη στοίβα βάρους 100kg με αυξήσεις ανά 5kg. Για να χρησιμοποιηθεί το σύστημα πρέπει να τοποθετηθεί σε τοίχο, με τις υποδοχές στερέωσης που βρίσκονται στο επάνω και στο κάτω μέρος του μηχανήματος.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ