Από το 1990

Pegasus Πάγκος Ρυθμιζόμενος JX‑503B (Αναδιπλούμενος)

Ο Ρυθμιζόμενος Πάγκος Pegasus® JX-503B είναι ένας ευέλικτος αναδιπλούμενος πάγκος με ρυθμιζόμενη πλάτη και κάθισμα, όπου μπορείτε να εκτελέσετε πολλά διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, από ασκήσεις κοιλιακών μέχρι ασκήσεις με αλτήρες.

129,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Πάγκος Ρυθμιζόμενος Pegasus® JX-503B

Αυτός ο Ρυθμιζόμενος Πάγκος της Pegasus®, διαθέτει έναν πρωτότυπο λειτουργικό σχεδιασμό, με στόχο να χαρίσει ευελιξία στο πρόγραμμά σας.

Είτε επιλέξετε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο του για ασκήσεις όπως οι κοιλιακοί, είτε προτιμήσετε να τον συνδυάσετε με ένα ζεύγος ορθοστατών ή αλτήρων, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκτάτε ένα προϊόν στο οποίο μπορείτε να εκτελέσετε έναν πραγματικά πολύ μεγάλο αριθμό ασκήσεων.

Φέρτε το στα μέτρα σας

Ρύθμιση πλάτης και καθίσματος

Πολύ εύκολα έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη γωνία της πλάτης και του καθίσματος σε 5 θέσεις, ώστε να στοχεύετε διαφορετικές μυϊκές ομάδες.

Στο πίσω μέρος, κάτω από την πλάτη, μπορείτε να αποθηκεύσετε έως και 4 αλτήρες για να κρατάτε το χώρο σας τακτοποιημένο. Θα βρείτε επίσης βολικό στοπ για τα πόδια σας στο μπροστινό μέρος.

Αναδίπλωση

Εξοικονόμηση χώρου

Προσαρμόζοντας τους δύο πύρους πίσω από την πλάτη και το κάθισμα, έχετε τη δυνατότητα να φέρετε τον πάγκο σας σε μία σχεδόν επίπεδη θέση αναδίπλωσης, στην οποία μπορείτε να τον αποθηκεύσετε κάτω από το κρεβάτι σας για να εξοικονομήσετε χώρο!

Προαιρετικές επιλογές

Συνδυάστε με Ορθοστάτες

Συνδυάστε τον πάγκο σας με τους ορθοστάτες μας και αποκτήστε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες ασκήσεις με ελεύθερα βάρη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ρύθμιση πλάτης & καθίσματος Σε 5 θέσεις
Μαξιλάρι
Υψηλής πυκνότητας, με κάλυψη βινυλίου, πάχους 5 cmΔιαστάσεις πλάτης
82 x 30.5 x 5 cmΔιαστάσεις καθίσματος 38 x 33.8 x 5 cmΑποθήκευση αλτήρων 4 θέσεις στο πίσω μέρος
Φινίρισμα
Ηλεκτροστατική βαφή, ανθεκτική σε γρατζουνιέςΧρώμα Μαύρο (με γαλάζιο διάκοσμο)
Εξοικονόμηση χώρου Εύκολη επίπεδη αναδίπλωση
Μέγιστο συνολικό φορτίο 180 kg
Βάρος προϊόντος 13.5 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο) 123 x 39 x 105 cm

* Οι Ορθοστάτες που απεικονίζονται, πωλούνται χωριστά.

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 15,5 (kg)
Μήκος 88 (cm)
Πλάτος 42 (cm)
Ύψος 19 (cm) 

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ - APegasus Πάγκος Ρυθμιζόμενος JX‑503B (Αναδιπλούμενος) (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ