Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Pegasus Πάγκος ραχιαίων HCLT‑5006

Pegasus Πάγκος ραχιαίων HCLT‑5006

Αυτός ο Πάγκος επιτρέπει τις επαναλήψεις ραχιαίων σε γωνία 90 μοιρών, κάνοντας την κλασική αυτή άσκηση πιο απαιτητική αλλά και ταυτόχρονα πιο αποδοτική.

Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Πάγκος Ραχιαίων HCLT-5006

Σε αντίθεση με τους κλασικούς Ραχιαίων που έρχονται σε γωνία άσκησης 45 μοιρών, αυτός ο Πάγκος επιτρέπει τις επαναλήψεις ραχιαίων σε γωνία 90 μοιρών, κάνοντας την άσκηση πιο απαιτητική αλλά και ταυτόχρονα πιο αποδοτική.

Επειδή ξεκινάτε σε οριζόντια θέση, το εύρος της κίνησης είναι πλήρες. Αυτό οδηγεί σε αποτελεσματικότερη ανάπτυξη δύναμης, σταθερότητα των αρθρώσεων και μυϊκή ισορροπία.

Εργονομικά μαξιλάρια

Εργονομικά και άνετα μαξιλάρια διαστάσεων 23x20 cm και πάχους 5.5 cm.

Οριζόντια ρύθμιση

Τα μαξιλάρια ποδιών ρυθμίζονται κατά μήκος σε 3 διαφορετικές θέσεις.

Κάθετη ρύθμιση

Τα μαξιλάρια ποδιών ρυθμίζονται και κατά ύψος σε 9 διαφορετικές θέσεις.

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν την άσκηση
Ο Πάγκος Ραχιαίων είναι ένα μηχάνημα που ενδυναμώνει την πλάτη, τον κορμό και τους κοιλιακούς. Ασκεί λοιπόν αρκετή ένταση σε αυτές τις περιοχές του σώματος. Επομένως αν είστε αρχάριος, τότε πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον Πάγκο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για το σωστό τρόπο εκτέλεσης των ασκήσεων. Σε κάθε περίπτωση, οι κοιλιακοί μύες σας θα κουράζονται εύκολα στην αρχή, ενώ αν το ιστορικό σας περιλαμβάνει πρόβλημα στην πλάτη, τότε πριν τη χρήση του εξοπλισμού συμβουλευτείτε το γιατρό σας.Τεχνικά ΧαρακτηριστικάΚατασκευή πλαισίου Πάχους 2 mm, κατάλληλη για ημιεπαγγελματική χρήση
Ρύθμιση κατά μήκος Ναι, σε 3 θέσεις
Ρύθμιση κατά ύψος Ναι, σε 9 θέσεις
Ιδανικό για Γλουτούς, ιγνυακούς τένοντες, γάμπες, ραχιαίους, κάτω οπίσθιους μύες, κοιλιακούςΜαξιλάρια 23 x 20 cm (Πάχος 5.5 cm)
Κύλινδροι ποδιών Διάμετρος 12 cm (Υλικό PU)
Χρώμα Μαύρο
Βάρος 28.5 kgΔιαστάσεις (Συναρμολογημένο)
137 (M) x 72 (Π) x 112 (Υ) cm

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 31 (kg)
Μήκος 109 (cm)
Πλάτος 73,5 (cm)
Ύψος 16 (cm) 

195,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ