Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Pegasus Ορθοστάτες βαρών ZY‑BD‑3

Εξαντλήθηκε

Pegasus Ορθοστάτες βαρών ZY‑BD‑3

Δυναμώστε το σώμα σας και ανεβάστε το επίπεδο της προπόνησής σας με το ευέλικτο ζεύγος Ορθοστατών Pegasus® ZY-BD-3.


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Ορθοστάτες βαρών Pegasus® ZY-BD-3

Αν προτιμάτε να προπονείστε μόνοι σας, είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να το κάνετε με ασφάλεια. Κατά την εκτέλεση μίας άρσης, αν η στάση του σώματός σας είναι λανθασμένη, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης και τα γόνατα.

Δυναμώστε το σώμα σας με το ευέλικτο ζεύγος Ορθοστατών Pegasus® ZY-BD-3!

Φέρτε την άσκηση στα μέτρα σας

Ρυθμιζόμενο ύψος

Ο κάθε ορθοστάτης προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης του ύψους σε 15 θέσεις ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες του χρήστη, ενώ διαθέτει και 2 υποδοχείς ασφαλείας με επικάλυψη λάστιχου ώστε να προστατεύται η μπάρα σας από φθορά.

Ιδανικά, συνδυάστε αυτούς τους ορθοστάτες με έναν από τους πάγκους μας για μεγαλύτερη ευελιξία στην προπόνηση και περισσότερες επιλογές ασκήσεων, όπως squats, πιέσεις στήθους και ώμων, άρσεις ή κάμψεις δικεφάλων.

Αξιοπιστία

Η ενισχυμένη κατασκευή σε διαστάσεις 50 x 50 x 1.5 χιλιοστών, διασφαλίζει μέγιστο φορτίο 150 κιλών.

Ασφάλεια

Φανταστείτε τους ορθοστάτες σαν ένα προσωπικό βοηθό με 2 στοπ ασφαλείας, με επικάλυψη λάστιχου ώστε να προστατεύται η μπάρα σας από φθορά.

Υποδοχείς φορτίου

Σε κάθε ορθοστάτη θα βρείτε από μία ράβδο μήκους 15 εκατοστών για να αποθηκεύετε τους δίσκους βάρους σας μετά το τέλος της άσκησης.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις πλαισίου 50 x 50 x 1.5 mm
Ρύθμιση του ύψους Σε 15 θέσεις
Στοπ ασφαλείας Ναι, μήκους 17 cm
Φινίρισμα Ηλεκτροστατική βαφή, ανθεκτική σε γρατζουνιές
Χρώμα Μαύρο
Μέγιστο φορτίο 150 kg
Βάρος προϊόντος 20 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο) 71 x 51 x 135-205 cm

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 22 (kg)
Μήκος 124 (cm)
Πλάτος 43 (cm)
Ύψος 12 (cm) 

169,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ