Σας ενημερώνουμε ότι όλες οι παραγγελίες που θα δοθούν μετά τις 11 Αυγούστου, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εκτελεστούν από 23 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
Από το 1990

Pegasus JX‑764 Πολυπάγκος βαρών

Pegasus JX‑764 Πολυπάγκος βαρών

Με ορθοστάτες, ρυθμιζόμενο μαξιλάρι δικεφάλων, εξάρτημα εκτάσεων ποδιών και κυρίως μέγιστο φορτίο 300 κιλών, ο Pegasus® JX-764 αποτελεί ιδανική επιλογή για να πάρετε όλα τα οφέλη της προπόνησης με βάρη, στην άνεση του δικού σας χώρου!


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Πολυπάγκος βαρών Pegasus® JX-764

Ο Pegasus JX-764 είναι μία συμπαγής και ευέλικτη μονάδα με πάγκο και ορθοστάτες, όπου μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις όπως πιέσεις σε πάγκο με μπάρα υπό διαφορετικές κλίσεις, πιέσεις ώμων με μπάρα, πιέσεις αλτήρων σε πάγκο, εκτάσεις αλτήρων σε πάγκο, κάμψεις δικεφάλων και ασκήσεις ποδιών!

Οι ασκήσεις βαρών πρέπει να εκτελούνται πάντα με προσοχή και ασφάλεια. Η στιβαρή κατασκευή του JX-764 εγγυάται την ασφάλειά σας ακόμα και στις πιο απαιτητικές ασκήσεις!

Ρυθμιζόμενη πλάτη

Η πλάτη του JX-764 ρυθμίζεται εύκολα σε 5 θέσεις (μαζί και κάθετης ή κατακλινούς) απλά αφαιρώντας και επανατοποθετώντας την μπάρα στερέωσης.

Ρύθμιση καθίσματος

Το κάθισμα ρυθμίζεται κατά ύψος σε 3 διαφορετικές θέσεις με τη χρήση ενός πύρρου.

Ορθοστάτες

Με έναν πολύ εύχρηστο μηχανισμό με πύρρο, οι ορθοστάτες ρυθμίζονται σε 5 θέσεις. Στο μέγιστο ύψος τους βρίσκονται στα 148 cm.

Μαξιλάρι δικεφάλων

Με το μαξιλάρι δικεφάλων μπορείτε να εκτελέσετε ασκήσεις όπως κάμψεις με αλτήρες ή μπάρα. Το ποιοτικό μαξιλάρι έχει πάχος 7 cm.

Λειτουργία εκτάσεων ποδιών

Απλά τοποθετήστε δίσκους βάρους (απλούς ή ολυμπιακού τύπου Φ50) στην ειδική υποδοχή και γυμνάστε τα πόδια σας με εκτάσεις και όχι μόνο.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ρύθμιση γωνίας πλάτης
Σε 5 θέσεις
Ρύθμιση ύψους ορθοστατών Σε 5 θέσεις
Ρύθμιση ύψους καθίσματος Σε 3 θέσεις
Λειτουργία εκτάσεων ποδιών Ναι (συμβατή με απλούς και ολυμπιακούς δίσκους Φ50)
Μαξιλάρι δικεφάλων Ναι
Διαστάσεις μαξιλαριού πλάτης 75 x 30 cm
Διαστάσεις μαξιλαριού καθίσματος 39 x 33 cm
Διαστάσεις μαξιλαριού δικεφάλων 41 x 30 cm
Πάχος μαξιλαριών πλάτης/καθίσματος
5.5 cm, υψηλής πυκνότητας
Αφρώδη Κυλινδρικά
Μέγιστο φορτίο πάγκου 300 kg
Μέγιστο φορτίο λειτουργίας ποδιών 50 kg
Διαστάσεις 205 (M - μέγιστο) x 108 (Π) x 148 (Υ - μέγιστο) cm
Εγγύηση Πλαίσιο: 2 έτη, Ταπετσαρία: 6 μήνες

Περιγραφή Συσκευασίας

Βάρος 44,5 (kg)
Μήκος 149 (cm)
Πλάτος 56,5 (cm)
Ύψος 19,5 (cm) 

299,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ