Δωρεάν Μεταφορικά >49€

Pegasus Half Rack ZY‑2182

Εξαντλήθηκε

Pegasus Half Rack ZY‑2182

Το Half Rack Pegasus® ZY-2182 είναι ένας ιδιαίτερα ευέλικτος εξοπλισμός γυμναστικής, ιδανικός για προπόνηση με μπάρα ή λάστιχα, squats, πιέσεις με βοήθεια πάγκου και πολλές ακόμη ασκήσεις, ενώ διαθέτει και μονόζυγο για έλξεις. Χάρη στην εργονομία και την ευελιξία του, αποτελεί εξαιρετική προσθήκη για κάθε οικιακό γυμναστήριο!


Pegasus®

Η εταιρεία

Το όνομα Pegasus® αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ορόσημο στο χώρο του Fitness στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Τα προϊόντα Pegasus® διακρίνονται για την ποιότητα, τον κομψό σχεδιασμό και την αξιοπιστία τους. Έχουν επιλεγεί ένα προς ένα από τη ΜΕΚΜΑ Α.Ε., η οποία ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα και είναι σήμερα o κορυφαίος προμηθευτής εξοπλισμού γυμναστικής στη χώρα μας. Επιλέξτε λοιπόν ένα προϊόν με το όνομα Pegasus® και ανακαλύψτε και εσείς αυτό που χιλιάδες άνθρωποι ήδη γνωρίζουν!

Με μια ματιά

Half Rack Pegasus® ZY‑2182

Το Half Rack Pegasus® ZY-2182 είναι ένας ιδιαίτερα ευέλικτος εξοπλισμός γυμναστικής, ιδανικός για προπόνηση με μπάρα, λάστιχα ή ιμάντα (τύπου TRX), squats και πολλές ακόμη ασκήσεις, ενώ διαθέτει και μονόζυγο για έλξεις. Μπορείτε επιπλέον εύκολα να το συνδυάσετε με έναν από τους πάγκους μας για περισσότερες επιλογές.

Στιβαρό και κομψό, βρίσκει θέση σχεδόν σε κάθε χώρο χαρίζοντας ευελιξία στο καθημερινό σας πρόγραμμα. H μέγιστη αντοχή φορτίου 250kg, μπορεί να ικανοποιήσει αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες.

Υποδοχές μπάρας

Το ZY-2182 διαθέτει προσαρμόσιμες υποδοχές για την τοποθέτηση μπάρας που ρυθμίζονται σε 15 διαφορετικές θέσεις, επομένως έχετε τον απόλυτο έλεγχο κινήσεων κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Θέσεις ασφαλείας μπάρας

Θα βρείτε προσαρμόσιμα στοπ ασφαλείας με επικάλυψη λάστιχου, που ρυθμίζονται σε 15 διαφορετικές θέσεις, γιατί η ασφάλεια στις ασκήσεις με βάρη είναι ύψιστης σημασίας.

Αποθήκευση μπάρας

Το ZY-2182 διαθέτει θέσεις αποθήκευσης για τις μπάρες σας. Έτσι σας δίνει τη δυνατότητα να κρατάτε το γυμναστήριο και το χώρο σας τακτοποιημένο.

Υποδοχές για λάστιχα

Χρησιμοποιήστε τις υποδοχές για λάστιχα για αύξηση της αντίστασης στις άρσεις.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ενισχυμένη κατασκευή πλαισίου
60 x 60 x 2.0 mmΘέσεις ρύθμισης κατά ύψος 15
Υποδοχές για αποθήκευση Ολυμπιακής μπάρας
2, μήκους 20 cm
Υποδοχές για αποθήκευση Ολυμπιακών Δίσκων βάρους 2, μήκους 23 cm
Υποδοχές ασφαλείας (spotters)
2, μήκους 20 cmΥποδοχές (στοπ) για τη μπάρα
2, μήκους 7 cmΦινίρισμα Ηλεκτροστατική βαφή
Χρώμα Μαύρο/Κόκκινο
Μέγιστο φορτίο
250 kg
Βάρος προϊόντος 46 kg
Διαστάσεις (Συναρμολογημένο)
110 x 127 x 215 cmΣυσκευασία
1ο Κουτί 2ο Κουτί
Διαστάσεις 120 x 25 x 16 cm
134 x 24 x 14 cmΒάρος (Καθαρό/Μικτό) 27/29 kg
19/21 kg 

335,00 €

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ