Συνεχίζουμε ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ άνω των 50€

Oxygen Nutrition Hydro 100 Professional (2000gr)

  • 100% Υδρολυμένη
  • Ούτε Τεχνητά Αρώματα, Ούτε Τεχνητά Βελτιωτικά Γεύσης, Χωρίς Ασπαρτάμη ή Σακχαρίνη
  • Η Γεύση και η Διαλυτότητά της είναι Τέλειες
  • Δεν Περιέχει Καθόλου Γλουτένη
  • Ενισχυμένη με Σύμπλεγμα Βιταμινών και ZMA
  • Ευκολοχώνευτη και Απορροφήσιμη Πρωτεΐνη
  • DOPING FREE και NON-GMO Tested

Επιλέξτε παραλλαγή:

84,00 €

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Oxygen Nutrition Hydro 100 Professional (2000gr)

Τρία περίπου χρόνια στην Ελληνική αγορά, η πρωτεΐνες της Oxygen Nutrition έχουν κερδίσει την εκτιμησή σας και σημαντικό μερίδιο αγοράς αφού συνδιάζουν πραγματικά υψηλή ποιότητα με προσιτή τιμή, αφήνοντας στην άκρη τα φανταχτερά λόγια και την πολυδάπανη διαφήμιση που αυξάνει την τιμή. Τώρα η "ναυαρχίδα" των πρωτεϊνών της Oxygen Nutrition, η HYDRO 100, προστέθηκε στην γκάμα της.

Εάν η ISO 100 Zero απέκτησε πράγματι πολλούς φανατικούς φίλους, η 100% υδρολυμένη έκδοσή της HYDRO 100 Professional θα σας ενθουσιάσει!!

Η hydrolysed isolate πρωτεΐνη HYDRO 100 παρασκευάζεται με σκοπό τα βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά στάνταρ και τον αυστηρότερο έλεγχο ποιότητας. Στην παρασκευή της χρησιμοποιούνται μόνο φυσικά συστατικά και αρωματικές ύλες.

Ούτε τεχνητά αρώματα, ούτε τεχνητά βελτιωτικά γεύσης, χωρίς ασπαρτάμη ή σακχαρίνη.

Η γεύση και η διαλυτότητά της είναι τέλειες - δύσκολα θα συναντήσετε κάτι παρόμοιο σε άλλες πρωτεΐνες της αγοράς.

Δεν περιέχει καθόλου Γλουτένη, ενώ έχει μόλις 0,9 γρ. σάκχαρα και 0,23 γρ. κορεσμένα λιπαρά ανά δόση.

Επιπλέον, είναι ενισχυμένη με σύμπλεγμα βιταμινών και ZMA, ενώ έχουν προστεθεί και σύμπλεγμα ενζύμων (DYGEZIME) δημιουργώντας μια απίστευτα ευκολοχώνευτη και απορροφήσιμη πρωτεΐνη.

Γιατί, για τον αθλητή δεν έχει σημασία μόνο η ποσότητα της πρωτεΐνης, αλλά περισσότερο ίσως η ποιότητα και ο βαθμός απορρόφησης στους μύες. Έτσι επιτυγχάνονται τα βέλτιστα επίπεδα αζώτου στους μύες. Έχει, επίσης, πολύ υψηλή περιεκτικότητά της σε L-Glutamine και BCAA αμινοξέα, δύο ιδαίτερα σημαντικούς αντικαταβολικούς παράγοντες με πολύ μεγάλη σημασία για την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία. Με βάρος 1000γρ., δηλαδή 10% περισσότερο από τις "κανονικές" 2lbs της αγοράς, η τιμή της είναι ακόμη πιο συμφέρουσα! H HYDRO 100 Pro είναι DOPING FREE και NON-GMO Tested

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.*

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

2 μεζούρες (30 g) σε 200-250cc νερό το πρωϊ και αλλές 2 μεζούρες (30 gr) αμέσως μετά την προπόνηση. Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακρυά από μικρά παιδιά.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ