Δωρεάν Μεταφορικά >49€

OstroVit Garlic (90caps)

Εξαντλήθηκε Σε Έκπτωση

OstroVit Garlic (90caps)

Το OstroVit Garlic είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλες που περιέχουν αρωματικό λάδι από φρέσκους βολβούς σκόρδου. Το συμπλήρωμα μπορεί να επηρεάσει ευνοϊκά την υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος, τη σωματική και σεξουαλική ικανότητα, τις γνωστικές λειτουργίες καθώς και τη γενική αντίσταση σε διάφορους τύπους λοιμώξεων. 

Μια ειδική φόρμουλα χωρίς άρωμα, της στερεί μια συγκεκριμένη μυρωδιά, χάρη στην οποία η συμπλήρωση γίνεται ευκολότερη για άτομα που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στην αισθητηριακή. 45 μερίδες στη συσκευασία 2 κάψουλες την ημέρα Το εκχύλισμα αντιστοιχεί σε 2000 mg φρέσκου βολβού σκόρδου 4 mg άοσμο λάδι 2 mg αλικίνης 

Εξαιρετική superfood σε κάψουλες softgel Σκόρδο OstroVit Το Allium sativum L., ευρύτερα γνωστό ως σκόρδο, είναι ένα από τα πιο μελετημένα όσον αφορά τη θετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία και την ευημερία των φυτικών προϊόντων. Για αιώνες, χρησιμοποιείται κυρίως ως αναντικατάστατο άρωμα μπαχαρικών σε κουζίνες σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Το σκόρδο είναι γνωστό για τη συγκεκριμένη, θειική μυρωδιά του, για την οποία η κύρια ένωση - η αλικίνη - είναι υπεύθυνη για την απελευθέρωση. Είναι ένα είδος μηχανισμού «αυτοάμυνας» του φυτού, το προστατεύει από παράσιτα και έντομα. 

Πολλοί από εμάς έχουν ακούσει ότι το σκόρδο είναι η υγεία. Και αυτό είναι αλήθεια. Από γενιά σε γενιά, τα μέλη της οικογένειας ανέφεραν τα ευεργετικά του αποτελέσματα, αλλά δεν μπόρεσαν όλοι να το πείσουν λόγω αυτού του «φρικτού» για την πιο δυσάρεστη μυρωδιά. Χάρη στην ειδική φόρμουλα χωρίς άρωμα, τοποθετώντας το στην κάψουλα γέλης, λάβαμε ένα πλήρες προϊόν με τις ιδιότητες του φρέσκου σκόρδου. Είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα που μπορεί να υποστηρίξει όχι μόνο την καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, αλλά και να έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές λειτουργίες. Μπορεί να βελτιώσει τη φυσική κατάσταση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σκόρδο είναι στην πραγματικότητα μια εντυπωσιακή αφροδισιακή (εδώ, ειδικά το προϊόν μας χωρίς οσμές δεν θα αντικατασταθεί). 

Το σκόρδο αυξάνει τη συνολική ανοσία του σώματος και μπορεί επίσης να μειώσει την αρτηριακή πίεση και την υψηλή χοληστερόλη. 

OstroVit σκόρδο ιδιότητες 

  • Μπορεί να συμβάλει στη συνολική βελτίωση της ανοσίας του σώματος 
  • Μεγάλη αφροδισιακή 
  • Μπορεί να έχει βακτηριοκτόνο και μυκητοκτόνο αποτέλεσμα 
  • Μπορεί να μειώσει την υψηλή αρτηριακή πίεση
  • Δείχνει το αποτέλεσμα της μείωσης του επιπέδου της «κακής» χοληστερόλης LDL 
  • Μπορεί να συμβάλει στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης του σώματος 
  • Μπορεί να συμβάλει στην απολύμανση της αναπνευστικής οδού

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Καθαρό βάρος του προϊόντος: 41 g Μερίδες ανά δοχείο: 90 Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα Ενεργά συστατικά Για μερίδα Αρωματικό λάδι από σκόρδο DER 500: 1 2 mg (ισοδύναμο με 1000 mg φρέσκο ​​σκόρδο) - συμπεριλαμβανομένης της αλικίνης (50%) 1 mg

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Έλαιο σόγιας, κέλυφος κάψουλας: ζελατίνη, υγραντικό - γλυκερόλη, νερό; άρωμα αρωματισμένου σκόρδου (Allium sativum L.) DER 500: 1.

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.

Επιλέξτε παραλλαγή:

10,90 € 15,00 €