Δωρεάν Μεταφορικά >49€

OstroVit CLA 1000 (90caps)

Εξαντλήθηκε -20%

OstroVit CLA 1000 (90caps)

Το OstroVit CLA 1000 είναι το υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA). Το CLA έχει πολύ θετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα. Δείχνει μια δραστηριότητα που υποστηρίζει την αύξηση της μυϊκής μάζας και βοηθά στην καύση του υπερβολικού λιπώδους ιστού.

Περιέχει 90 μερίδες στη συσκευασία 1 μερίδα = 1 κάψουλα Εύκολο στην κατάποση καψουλών CLA Συζευγμένο λινελαϊκό οξύ Το συζευγμένο λινελαϊκό οξύ έχει υποστηρικτική επίδραση στην αύξηση της μυϊκής μάζας και βοηθά στην καύση του υπερβολικού λιπώδους ιστού.

Το CLA είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό - δείχνει περίπου 100 φορές μεγαλύτερη αντιοξειδωτική δράση από τη βιταμίνη Ε, χάρη στην οποία βοηθά στην αναστολή του σχηματισμού ελεύθερων ριζών και καθυστερεί τη γήρανση του σώματος.

Επιπλέον, το CLA βελτιώνει την ορυκτοποίηση των οστών και έχει την ικανότητα να ομαλοποιεί το επίπεδο γλυκόζης στο αίμα.

OstroVit CLA 1000 ιδιότητες

  • Ρυθμίζει το επίπεδο χοληστερόλης
  • Μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη αθηροσκλήρωσης
  • Βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους
  • Βελτιώνει την ορυκτοποίηση των οστών
  • Βακτηριοστατικά και αντιιικά έργα
  • Μπορεί να έχει αντιοξειδωτική δράση

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Αιθυλεστέρας λινελαϊκού οξέος συζευγμένου με CLA, συστατικό κελύφους: ζελατίνη, υγραντικό: γλυκερόλη; νερό.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθαρό βάρος του προϊόντος: 120 g Μερίδες ανά δοχείο: 90 Μέγεθος μερίδας: 1 κάψουλα Ενεργά συστατικά Για μερίδα Αιθυλαιθέρας συζευγμένου λινελαϊκού οξέος CLA 1000 mg - συμπεριλαμβανομένου του CLA (80%) 800 mg

Σημείωση: Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε έναν γιατρό ή διατροφολόγο εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση αυτού του προϊόντος.

Οι διατροφικές πληροφορίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη γεύση.

* Οι εικόνες που παρουσιάζονται είναι απλώς ενδεικτικές και για διαφημιστικούς σκοπούς μόνο. Η τελική εικόνα του προϊόντος μπορεί να μεταβληθεί.


Επιλέξτε παραλλαγή:

14,40 € 18,00 €